Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek hogyan találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek hogyan találnak partnereket maguknak?

Figyelt kérdés
Most nem az átlag nőkre gondolok, akik tinderen vagy máshol már aznap el tudnak menni valakivel, hanem általánosságban és való életben hogy találnak egymásra? 35 vagyok és egy partnerem volt csak. Régebben volt más érdeklődő is, de nem éreztem semmit irántuk testileg. Flörtölni sose ment, inkább rá se néztem az emberekre, mosolyogni meg sose tudtam rájuk. Inkább valami zavart vagy félelmet éreztem mindig. Nem értem, huszonévesek hogy tapasztalhatják azt, hogy tizenpár partnerük is volt..
2022. szept. 29. 00:10
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
76%
Ők valószínűleg alapból nyitottabbak általában véve az emberek felé, mint te.
2022. szept. 29. 00:26
 2/44 anonim ***** válasza:
7%

"Régebben volt más érdeklődő is, de nem éreztem semmit irántuk testileg."

Magad megválaszoltad a kérdésedet. Náluk alacsonyabban van a léc és/vagy aktívabban tesznek erőfeszítéseket (ők szedik fel a jó pasikat) és/vagy ők maguk rendelkeznek annyira vonzó külsővel, hogy többen és jobb pasik érdeklődnek irántuk. Esetleg lazábban fogják fel és nem görcsölnek rá arra, hogy szexelnek valakivel, amiből nagyobb eséllyel lesz párkapcsolat, ha személyiségileg is jól kijöttök utána és nem a hercegnős áloméletet kergeted, hanem beéred azzal, ahogy az átlagos emberek élnek a VALÓSÁGBAN, nem pedig a reklámokban meg az amerikai filmekben meg a közösségi médiás magamutogatásban.

2022. szept. 29. 00:51
 3/44 anonim ***** válasza:
60%
its magic joel, ITS MAGIC!!!!
2022. szept. 29. 01:00
 4/44 anonim ***** válasza:
81%

Az sem világos, hogy kikre gondolsz, csak azt írtad le, hogy kire nem.

Az sem világos, hogy fiú vagy vagy lány.

És az sem világos, hogy az az egy partnered csak szexpartner volt vagy igazi kapcsolat és ebből következik, hogy az sem világos, hogy ez egy éveken át tartó kapcsolata volt vagy csak egy éjszaka.

A válasz szerintem az, hogy ők jobban kommunikálnak nálad.

2022. szept. 29. 01:03
 5/44 anonim ***** válasza:
31%
Vannak akik jól néznek ki meg vannak akik rondák. Így megy ez.
2022. szept. 29. 01:10
 6/44 anonim ***** válasza:
79%

Több időt töltenek emberek közt, és így.

Sokaknak idő kell ahhoz, hogy kialakuljon a testi vonzalom.

2022. szept. 29. 01:25
 7/44 anonim ***** válasza:
29%

#6!

Sok idő? 2-3 másodper alatt eldöntjük, hogy vonzódunk-e valakihez!

Igaz, van olyan is, hogy amikor megismerjük, akkor lesz egyre vonzóbb, de ez a ritkább eset.

2022. szept. 29. 01:39
 8/44 anonim ***** válasza:
92%

7: Nem tudom, ki a "mi", de én és a barátaim nem tartozunk közéjük.:)

Nekem volt, hogy valaki 25 év ismeretség után lett szexuálisan is vonzó.:)

2022. szept. 29. 02:21
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ők nyitottabbak mint te voltál akkor és most.

Én attól még szívesen megismernélek.

2022. szept. 29. 05:44
 10/44 A kérdező kommentje:

4. F vagyok és nem tartott túl sokáig a kapcsolat, nem is éltünk együtt. Ronda se vagyok, kövér se, meg alacsony se. Az igaz hogy sose kezdeményeztem és nem tudtam mesélgetni. Nem vagyok extrovertált, de ez nem választás kérdése. A tömegben nem vagyok jól és elkezdek nagyon feszült lenni és a zajokra meg mozgásokra figyelni, ami zavarni kezd. Írásban egész jól menne a kommunikáció, de az meg senkit nem érdekel.

Ez mindig is zavart, a frusztráció meg csak gyűlik.

2022. szept. 29. 05:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!