Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kikkel meg hogy csajozol/pasizol, és ez mennyi idő alatt milyen partnereket hozott?

Sosem pasiztam, én simán mindig csak jól éreztem magam társaságban, eljártam a barátaimmal ide-oda, rendezvényekre, házibuliba, akármi, és ezzel együtt mindig jöttek az újabb lehetőségek új emberek megismerésére- aztán amikor valaki esetleg szimpatikus volt, akkor nem titkoltam az érzést, amiből általában kapcsolat is lett, ha kölcsönös volt a vonzalom. Olyan még sosem volt, hogy mondjuk elmentem fullra kicsípve magam valami diszkóba, hogy na, én most bepasizok. Mindig csak a barátaimmal indultam neki az estének (vagy akár délutánnak, ha olyan rendezvényről volt szó), azzal a céllal, hogy jól érezzem magam, de nyitottan az új lehetőségekre.
Azt tudom mondani, hogy 10/10 ez a módszer. Mindig bevált, és plusz pont, hogy elkerültem azokat a hapsikat akik miatt sokan sírnak, hogy mennyire bunkók meg önzők meg mittudomén. Mindig intelligens, kedves, figyelmes srácokkal hozott össze a sors, szóval igazán nem panaszkodhatok :)

csak neten.
vegyes sikerek, vegyes nőkkel.
élőben toál tré, hiszen még egy átlag alatti csajnal is annyian probalkoznak szórakozóhelyen, hogy persze önbizalom egekben (a semmire).
A szokásos dumák tömege: nem pasizni jöttem, van barátom, nem kell most senki, épp külföldre költözés előtt vagyok, bla bla. Lehet hogy tesztelnek ezzel a szöveggel, hogy mennyire vagy kitartó stb. de tesztelgessen mást.
Nem értem az egész játszámkat az ismerkedésben.
Most ha valaki tetszik, akkor miért kell szórakozni, miért nem lehet beismerni, hogy szimpi vagy, nincs senkim, bármibe belekezdhetünk.
De nem, csak a nyálzás megy.
gusztustalan, és unalmas.

Sosem pasiztam, ha tetszett valaki megpróbáltam több időt tölteni vele és el is mondta neki hogy tetszik, de legtöbbször visszautasítottak. A mostani párommal diákmunkán keresztül ismerkedtünk meg, barátságnak indult, aztán mindketten elkezdtünk többet érezni a másik iránt, ahogy megismertük egymást.
Nem vagyok híve a direktbe leszólogatós, vagy miniszoknyában riszálós pasifelszedésnek. És úgy se jött létre kapcsolat, ha néha-néha vadidegen írt facebookon vagy leszólított az utcán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!