Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?
Egy hozzád hasonló nő meg nagyon ronda és nagyon buta. Sorry, not sorry.
Amikor térdelsz egy 170 centis férfi előtt nyitott szájjal, akkor felfelé nézel mint egy felhőkarcolóra butuskám
Ennyi a riposzt? :DD
173 vagyok, egy szexibb cipőben gyök alá veszlek. :D
Tehát ha egy férfi nem Brad Pitt-nek született akkor kösse fel magát?
Térden hány centi vagy?
64
Előtted eddig csak pénzért térdelt nő. Ne álmodozz, hogy egyszer ingyen is fog.
Nem ez volt a kérdés cica
63-as:
Nem azt mondatam, hogy kösse fel magát, ne szalmabábozz, mert nagyon ciki.
Ha egy férfi ronda, ezek a lehetőségei vannak:
1. Ronda nőknél próbálkozik.
2. Nem próbálkozik egyáltalán.
3. Szép nőknél próbálkozik és folyamatos visszautasítások érik.
Nekem alapvetően egyikkel sincs bajom, de most ugye a megalázó visszautasításokról beszélünk. Ha valakit ezek zavarnak, akkor basszameg, ne szólítson le a szintje fölött levő nőket, mert mindig megaláztatásba fog beleszaladni. Ennyire nem érted ezt?
#61 "Ha egy férfit sorozatos megaláztatás ér, akkor gondolkozzon el kicsit a miérteken, illetve azon, hogy ezt hogyan kerülheti ki. Ugyanezt mondom azoknak a csajoknak, akiket állandóan abuzálnak szórakozóhelyen/buszon"
Ha egy nőt, lányt, kis gyereket, állandóan abuzálnak, akkor el kellene gondolkozni, hogy mégis hogy mehetett így félre a férfi nem, ilyen gusztustalan, romlott irányba.
Ne akard már normalizálni, hogy ha fel veszek egy rövidnadrágot, akkor a férfinak joga van azt tenni velem, amihez neki kedve van, mert nem bír uralkodni magán, azonnal meg krll erőszakolnia, nem érdekelve én hogy ordítók fájdalmamban és félelmemben??
Nem számít mi van rajtunk, meztelenül is lehetünk az utcán, akkor sem érhet senki hozzánk az engedélyünk nélkül, a férfi tanuljon meg viselkedni, nem egy állat szintjén létezni!!
Ha én sem győztelek meg, akkor ajánlom figyelmedbe a múzeumot ahol meg erőszakolt emberek ruhái vannak ki állítva, ezzel bizonyítva, hogy a ruhának semmi köze hozzá!
Jó szórakozás a csecsemő ruhák nézegetéséhez, mert bizony azokat is fogsz látni bőven mivel férfiak csecsemőket is elo szeretettel erőszakolnak halálra, ezért sem fog megmenti egy nőt sem az, hogy hosszú nadrágot vesz fel, rövid helyett, tudatlan.
Ez a csecsemős eszmefuttatásod jól megmutatta a női agyad.. összehasonlítasz egészséges nőre vágyó embereket pedofilokkal, gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!