Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?
29 És ezzel egyébként mi a baj?
Miért örgödtől való, hogy egy férfi felméri, hogy a külseje mit tesz lehetővé számára?
Tudod, van egy öt évvel idősebb bátyám, aki 190 magas, meglehetősen kigyúrt, és van egy fellépése... Ha valaki kötözködik vele, akkor szembe fordul az illetővel, felemeli a hangját és megkérdi, hogy mi a probléma? Tudod mit csinálok én egy ugyanilyen helyzetben? Meghúzom magam, és próbálom békésen elintézni a dolgot, mert 50 kilós nő vagyok, nagyjából zéró harcértékkel.
Ilyen az élet, barátom... Ami az egyik embernek jól áll, az a másik embernél nevetséges. Ami az egyik embernél dominanciát sugall, az a másikat szánalmassá teszi. Férfiaknál és nőknél egyaránt így van.
"Rengeteg pofozkodó/magából kikelő nőt lehet látni minden héten."
Akkor azt is látnod kéne, hogy miért. Valszeg bunkó szexista beszólás, taperolás, zaklatás után. Meg is érdemlik akkor. Egy tökön rúgáast is.
Ja tehát ha egy nő megver egy férfit az jogos mert biztos bunkó,taperol, stb.. de fordítva mindig a nő az áldozat? Értem..
"Ja tehát ha egy nő megver egy férfit az jogos mert biztos bunkó,taperol, stb.. de"
1. Egy nő ritkán tud megverni egy férfit, max. addig pofozza, amíg a férfi hagyja. Tisztelet a kevés kivételnek, de a férfiak alapkjáraton bőven fizikai fölényben vannak egy nővel szemben.
2. Biztos lehetsz benne, hogy egy nő sem ad egy pofont (!= megver) ok nélkül egy szórakozóhelyen, csak ha inzultálja egy pasi.
3. Erősen értelmi fogyatékosnak kell ahhoz lenni, hogy egyenlőségjelet tegyél egy taperolás után elcsattant pofon és a (fél)holtra verés között.
4. Mit pörögsz a témán? A kérdésedben visszautasításról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!