Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?
Egy fenékre rámarkolás és egy gyerek bántalmazása az eredményt és a testi-lelki kárt tekintve nyilván nem ugyanaz, ezt senki sem állítja.
A pedofil és a kéretlen taperoló viselkedése viszont ugyanabból a beteg elfajzottságból táplálkozik, csak az egyik súlyosabb formát ölt - még. De nem várom, hogy ilyen bolyolult összefüggéseket megérts.
Milyen meleg fogdosásról beszélsz? Egy férfit ha férfi fogdos az mióta összehasonlítható azzal, ha egy férfi egy nőt?
Itt nem érted a dolgokat. Kijelentesz valamit aztán mismásolsz.
És még most se arra reagálsz ami a valóság..
Tipikus nő.
Igen, egy egyszerű példát hozok neked erre.
Van egy macskád( a nő a normál példában) és áthívod a barátaidat, a barátaid arra figyelmesek, hogy több helyen össze van piszkítva a padló. Vajon kire fognak gondolni és mi lesz a valóság? A macska piszkította össze a padlót.
Majd ha melegbárokban rázom magam akkor elfogadom amit írsz, addig pissz legyen!!!!!!!
84, ha egy férfi fogdos egy nőt, annak akarata ellenére, akkor megfélelmlíti. Ha egy nagydarab meleg fogdossa a zsíros segged, remélem hasonlóan megrémiszt. Emellett azonos az undor, amit a tapperoló iránt érez az áldozat. Sőt, a későbbi negatív érzés is azonos, amit hasonló helyzetben élhet át, ha nyomot hagy benne az eset. Márpedig, ha rendszeresen előfordul az ilyesmi, az nyomot hagy.
Azon kívül, hogy szerinted nőket fogdosni normális, miben is különbözik a kettő?
Es ne gyere azzal, hogy a melegség nem természetes, mert az állatvilágban is jelen van. Teljesen természetes, sőt, jellemző, ha túlszaporodik egy faj.
"Egy férfit ha férfi fogdos az mióta összehasonlítható azzal, ha egy férfi egy nőt?"
Én egy meleg férfi vagyok és megtetszett a formás sgged, ezért megtaperolom. Ugyanaz. Én meg akarom taperolni, te pedig nem akarod, mert taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!