Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut el valaki egy olyan pontra, hogy nőgyűlölő incel legyen? (Tisztelet a kivételnek, mert nem minden incel nőgyűlölő).
"mert nem minden incel nőgyűlölő"
Mint ahogy nem minden nőgyülőlő incel. Engem pl. az egyik volt csajom nőgyülőzött le egyszer, mert elmondtam, mi a véleményem úgy általában a nőkről. Ettől még boldogan dugott velem, sőt....
A elutasítások miatt van! Nem akarnak megváltozni olyanná amit elfogadunk. Aztán kialakul bennük a gyűlölet.
Hiába mondjuk hogy tanuljatok, legyen pénzetek, sportoljatok stb, aki nem hajlandó csinálni az verheti magának.
L
Ezek az emberek alapból selejtes természetűek. Ha nem azok lennének, nem lennének nőgyűlölők, csak sima incelek, esetleg egyedülállóként definiálnák magukat.
A legtöbb ilyennek baráti köre sincs, mert barátokat sem tud szerezni, eleve defektes emberi kapcsolatok terén is. Aki normális, az nem lesz ilyen az elutasítottság ellenére sem. Az ilyen akkor is gyűlölködne, ha nője lenne, de akkor csak lenézné a nőket. És ha kicsit mélyebben beleásunk, az ilyenek sokan utálják a más vallású, rassszú, szexuális identitású embereket is.
Igazabol luzerek akik gyarottak egy ideologiat maguknak
Es beerik vele.
Nem kevés az önbizalmuk, pont fordítva, ezért válnak nőgyűlölővé, mert nem értik a visszautasítás okát. Ilyenkor jönnek az ideológiák, tőlük független okokat keresnek.
Baráti társaságból:
"Nem kell olyan nő, akinek gyereke van, az már használt, egy 3. ember nem kell a kapcsolatba, nem tudna velem törődni, a gyerek lenne az első"
3 perc múlva
"Anyuval költözök be a házba, ha megveszem, és ha barátnőm lesz, ezt neki el kell fogadni, én ezt a csomagot viszem magammal."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!