Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jut el valaki egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut el valaki egy olyan pontra, hogy nőgyűlölő incel legyen? (Tisztelet a kivételnek, mert nem minden incel nőgyűlölő).

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 23:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem nőgyűlölők, csak kényelmesebb rájuk sütni ezt a bélyeget, mint segítő kezet nyújtani nekik.
2021. máj. 30. 12:34
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de hogy lehet segíteni valakinek, akinek irracionális elvárásai vannak?
2021. máj. 30. 12:51
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

"A elutasítások miatt van! Nem akarnak megváltozni olyanná amit elfogadunk. Aztán kialakul bennük a gyűlölet.

Hiába mondjuk hogy tanuljatok, legyen pénzetek, sportoljatok stb, aki nem hajlandó csinálni az verheti magának.":

Nem tudom észrevettétek -e, de 10 -20 évvel ezelőtt jóval kevesebb "nőgyűlölő", azaz blackpill követő incel volt, mint ma. Pont azért vannak ilyen sokan, mert rájöttek, hogy ezek a tanácsok egyáltalán nem működnek, mivel a nőket úgyis csak a férfiak kinézete érdekli a socia media utáni világban.

2021. máj. 30. 12:53
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
12: Mi abban irracionális elvárás, hogy ha pl. társkeresőn ír annak, akivel elvileg már "matchelt" is, akkor az méltóztasson egy válaszüzenetre? Például. Rengeteg ilyen "irraciónális" elvárása van a férfiaknak, valóban.
2021. máj. 30. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

14: Nekem egy olyan elvárásom is van, hogy jól kinéző, jól kereső, magas értékű férfiként többet akarok egy 100 kilós lánynál, viszont csak velük matchelek és rajtuk se látom, hogy annyira meg akarnának szerezni.

Viszont incel vagyok (több mint 2 éve nem szexeltem), így előbb -utóbb kéne valami.

2021. máj. 30. 13:25
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
napi provokatív/kamu kérdés, ami alatt lehet frusztráltan tombolni - megvan.
2021. máj. 30. 17:32
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
Én úgy tudtam, az incel az, aki ugyan különösebb párkapcsolati értéket nem tud felmutatni, mégis elvárja, hogy a felső 10%-ból választhasson partnert. Eszerint tévesek az ismereteim a fogalommal kapcsolatban.
2021. máj. 30. 20:00
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
persze, hogy tévesek, mert a gyakori és egyéb nők+herélt férfiak ezt terjesztik.
2021. máj. 30. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:

5

De milyenné kell konkréntan változniuk? Te is okádod a közhelyeket közben egy szót nem említesz arról, hogy mit csinálnak rosszul? Valószínű nem is tudsz semmit róluk csak olyan jóleső érzés ítélkezni egyet mert magas lovon ülhetsz. Szánalmas.

2021. júl. 25. 16:44
 20/23 anonim ***** válasza:
9%

Az igazság az, hogy sokat változott a világ az utóbbi években, a nők agyát sikeresen szétmosták a férfi ideális külsejét illető propagandával, ennek következtében megugrottak a női szeszélyek a férfi külsejét illetően, minden nő ugyanolyan állkapcsú, ugyanolyan fejformájú, ugyanolyan szemű és ugyanolyan szakállú pasit akar. Mert a fejükbe mosták. Csakhogy ennek a “Chad” ideálnak max a férfiak 10-20%- a felel meg, ők szexben bővelkednek, legyen bármilyen is a belsőjük, a többi 50-60% pasinak meg jut a maradék, ezek a pasik akik legjobban megvetik az inceleket, mert sikerült egy kapcsolatot összehozniuk, és az alsó 30% pasinak meg semmi sem jut.

Ez igenis társadalmi probléma, értékrend probléma de én egy irányított folyamatnak látom akárcsak az LMBTQ mozgalmakat amelyekkel a cél ugyanaz, a lakosság szaporulatának visszaszorítása (a nők csak a jó állkapcsú férfiaktól szándékoznak gyereket vállalni) illetve a szelekció még jobbani eltolása a megjelenés irányába.

2021. júl. 25. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!