Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?
"A nők koloncok, gyereknevelésre, házimunkára, férfiak vágyainak kielégítésére vannak. Csak kényszeresen felemelik őket, próbálják pozicióba helyezni őket, stb."
Hahaha
Maradj inkább a kurvázásnál.
Valóban a segítő (kisegítő) szakmákban a nők vannak , ezt nem fogalmazhattad volna meg jobban. A férfiak orvosok, a nők nővérek. A férfiak jogászok, a nők jogsegédek és a többi és a többi. Persze ez egy kifordított példa és van ellenpélda is, de alapvetően úgy az egész férfi-női kölcsönhatásra kivetírhető ez.
112
Megint ostobaságokat beszélsz, de tőled már megszokhattuk. :))
"A férfiak orvosok, a nők nővérek. A férfiak jogászok, a nők jogsegédek és a többi és a többi. "
Ezt speciel benézted, az orvosk kb. fele nő. És a jogászok között is rengeteg a nő.
Te viszont tuti nem vagy orvos, de még egy gagyi diplomát sem nézek ki belőled.
Egy mérnöknő
Tényleg ennyire buta vagy? Tudom, nő vagy, na de akkor is..
Nem tudod értelmezni a válaszom? Azt sem tudod felfogni, hogy ha már valamelyik nő társad azt írta, hogy többen vagytok főiskolán nőként, attól még a férfiak dominálnak?
Látom szemeim előtt ahogy egy büfészakos nőstény okoskodik, hogy több a nő a felsőoktatásban miközben egy férfi aki 1 év alatt annyit keres mint amit az említett hölgy egész élete alatt fog közli, hogy neki csak érettségije van viszont még is csak vezetői pozicióban van, mivel érti és tudja mit csinál
"Tényleg ennyire buta vagy? Tudom, nő vagy, na de akkor is.."
Tényleg kezd ez már uncsi lenni, ki találhatnál valami újat:D
Uj hozzaszolo vagyok:
33/F
Elolvastam nehany kommentet es az jott le nekem, hogy a nok kapasbol elkuldik a fenebe az alacsonyabb szinten levo pasikat. Ezt egyebkent be is vallja a hozzaszolo.
Mikozben nekem azaz eszrevetelem, hogy a pasik szivesen veszik akar alacsonyabb szinten levo nok kozeledeset is.
Szerintem ez a ket nem kozott a legnagyobb kulonbseg. Tehat magyarul a nok joval inkabb a kulsore mennek. Ezt tamasztja ala azokat a dolgokat is, minthogy inkabb egy jokepu de agressziv ferfival van kapcsolatban egy no, aki minden heten felholtra veri, mint egy rondabb de rendesebbel.
119, sokszor le lett már írva, hogy a bántalmazó kapcsolatoknak saját dinamikája van és nem onnan indul, hogy durr egy pofon. Mire oda eljutnak, már Sok minden történt érzelmileg, ami miatt a nő nehezen szabadul sok esetben. Emellett messze nem csak a jóképű férfiak bántalmazók. Nézz utána kicsit a híradóban mutogatott jóképű férfiaknak, akik agyonverték az asszonyt.
Attól, hogy valaki jóképű nem lesz egyből agresszív, ahogy az se ad bársonyosan szép lelket, ha csúnya vagy.
"Tehat magyarul a nok joval inkabb a kulsore mennek."
Ha valaki taszít, akkor undort fogok érezni, ha szexuálisan közeledik. Undorral szexelni pedig súrolja az erőszak határát.
Tehát, marad, hogy vonzó partnert talál az ember. A férfiak se örök életükre maradnának szerintük csúnya nővel, hanem jellemzően egy-két éjszakára, mert hát luk, luk. Párnak ok is vonzó nőt keresnek, vagy legalább olyat, akit nem tartanak csúnyának és van valami hasznos tulajdonsága. Ezzel a nők is épp így vannak. Vagy vonzó legyen, vagy akinek az nem jut, akkor legalább hasznos és nem undorító. Vagy, lásd Timike, nagyon, nagyon hasznos és akkor lehet undorító is.
Az emberek azért nemtől függetlenül hasonlóan működnek. A nagy különbség, hogy alkalmira a nő jó pasit keres, mert még inkább felértékelődik a fizikai vonzalom, hisz más nincs egy ilyen kalandban, a férfinak meg kevésbé fontos a külső, mint kapcsolat alatt, hiszen egyszer, sötétben úgyis mindegy, mint írtam, luk, luk. Es ebből adódik, hogy egy buliban bizony nagyon eltérő lesz, kit, ki visz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!