Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 17:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
95%
19 Hát persze. Többynire nők erőszakolnak férfiakat, nők tépik ki a párjuk szemét, nőt verik félholtra a pasijukat, nők zárják be a fáskamrába a férfit és így tovább. Ügyeske vagy, hogy ezt kiderítetted. :D
2022. szept. 15. 18:24
 22/122 anonim ***** válasza:
97%

"a pasi iszonyú rosszul reagált egy teljesen korrekt "nem"-re.

Annyi a különbség, hogy nőről nem hallottam még, hogy fizikailag bántalmazta volna a férfit. "

Helyezd a mondatot kontextusba, ha sikerül.

" Még egyszer elismétlem ha nem hallottál ilyenről az csak a te tájékozatlanságodat mutatja, fejezd be önmagad alázását. "

Ismét olvasd el a szöveget, amit fentebb bemásoltam, lehetőleg egyben és értelmezed.

Majd ezt is: "Értem, hogy ott, ahol te laksz a putris stílus dívik. Szomorú. Én elköltöznék. "

Ha te rendszeresen látsz pofozkodó nőket, akkor nagyon szar helyekre jársz. Valamiért én még nem láttam ilyet. Tudom, hogy létezik, mint írtam, ha ilyen helyeken szórakozol, ilyen a közösség, amiben élsz, költözz el.

A válaszadó azt írta, ha értelmezed a mondatokat, hogy férfit látott már nagyon rosszul reagálni nem-re, gyanítom üvöltött, akár ütött is. Ezzel szemben, nőtől ilyen reakcióról nem hallott.

Nem tudok mást írni, mint, hogy azzal szemben, hogy szerinted buta vagyok és biztos verekszem is, valójában értelmiségi családból jövök, magam is az vagyok és a környezetem is az. Nem járok lebujokba és nem verekszem, ahogy a barátaim, közelebbi ismerőseim se. Így szerencsére kevés negatív tapasztalatom van, az mind férfiakkal.

2022. szept. 15. 18:29
 23/122 anonim ***** válasza:
98%

"hiába lenne megfelelő a nő számára "

Mégis mi alapján jelented ki, hogy te megfelleő lennél neki?

A nők első körben normálisan szokták visszautasítani a férfiakat, ha az nem bunkó. Persze, ha nem ért a nemből és sokadszorra próbálkozik, akkor nyilván erősebben kell fogalmazni.

2022. szept. 15. 18:31
 24/122 anonim ***** válasza:
98%

22

Kicsit olyan a forma, mint a pár nappal ezelőtti, aki azt magyarázta, hogy a nőverés az szükséges rossz, ha az ember párkapcsolatot akar, illetve várhatok az álamopasira (aki nem ver meg), de inkább éljek a valóságban. :DD

Nem tudom, hogy trollkodnak, vagy tényleg Kelet-Magyarország legsötétebb putridiszkójában szocializálódtak.

2022. szept. 15. 18:32
 25/122 anonim ***** válasza:
98%
Egy nőt sem láttam még, hogy szórakozóhelyeken random pofozkodik. Tapizós, zaklatós pasikat viszont annál többet.
2022. szept. 15. 18:34
 26/122 A kérdező kommentje:

Budapest belvárosi szórakozóhelyei vajon c putrik? Rengeteg pofozkodó/magából kikelő nőt lehet látni minden héten.

2022. szept. 15. 18:36
 27/122 anonim ***** válasza:
98%
Verekedő csajokat legutóbb harmadik osztályban láttam, erőszakos, nyomulós pasikkal ellenben Dunát lehet rekeszteni. (És ezzel nem állítom, hogy a nők jobbak, pusztán azt, hogy a fizikai agresszióra kevésbé hajlamosak.)
2022. szept. 15. 18:37
 28/122 anonim ***** válasza:
97%

26

Úgy látszik, hogy a te percepciód eltér mindenki másétól. Nem tudom, haver... Elképzelhető, hogy nem mindenki más téved, hanem te.

2022. szept. 15. 18:38
 29/122 A kérdező kommentje:

Igen, mert ha egy jó képű férfi megy oda mögéd akkor az egyből milyen céltudatos, milyen alfa férfi akinek aztán odaveted magad.

Ha meg egy átlag férfi megy oda akkor az egyből undoritó meg mit képzel magáról te nem azért vagy ott és a többi és a többi.

A női társadalom elképesztően kétszínű és ha valaki ezt megtapasztalja az undort vált ki belőle

2022. szept. 15. 18:39
 30/122 anonim ***** válasza:
98%

29, ugye azt tudod, hogy eleve nem dörgöljük csak úgy oda a brét?

Vagy ez se tiszta? Nem csoda, ha ütnek érte a nők. Annak, ha valakivel így táncol a nő, jellemzően van előzménye. Vagy az, hogy Márta részeg és már mindegy is neki, vagy az, hogy előtte már szemeztek, esetleg beszéltek is a pasival, jelezték neki az engedély meglétét.

És igen, bármilyen tragikus is, az nem jár alanyi jogon.

2022. szept. 15. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!