Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tudja normálisan elutasítani a férfiakat , miért kell megalázni őket és utána csodálkozni, hogy a társkeresésben sikertelen férfi incel/nőgyűlölő lesz?
8
Ezeket az oviból sem lett volna szabad kiengedni. 😆
Még egyszer elismétlem ha nem hallottál ilyenről az csak a te tájékozatlanságodat mutatja, fejezd be önmagad alázását.
Figyelembe veszik azt, hogy nem nyertek a genetikai lottón és nem születtek Brad Pitt-nek , akkor már ne is kapjanak nőt?
Miért lenne szexizmus az, hogy egy férfi nőt akar , de elhajta mindegyik, hiába kedves, hiába lenne megfelelő a nő számára de nem úgy néz ki mint az alfahím akire éppen vágyik és szétteszi neki a lábát miközben minden nap más csajt visz ágyba?
Amikor egy nő olyannal jön össze akiről tudja, hogy "rosszfiú" de majd ő megjavítja és biztos pont nem őt csalja majd meg és közben sír a normális,kedves ismerősének , hogy jajj milyen gonoszak a férfiak az mennyire undoritó?
Attól, hogy ismételgetsz egy hamis állítást, még nem lesz igaz, kiscsillag.
A férfiak hajlamosabbak az erőszakra úgy a nők, mint a férfiak felé.
Nem állítottam, hogy nők nem követnek el soha agresszív cselekedeteket, de a valóságérzeteddel tényleg komoly bajok lehetnek, ha nem látod az előfordulások száma közti különbséget.
12, vagy nem a legputrisabb késdobálókba jár. Az én ismerősi körömben se jellemző, hogy a buliból verekedésért dobnának ki bárkit. Ugyanakkor a késdobáló előtt a rendőr általában nem jólszituált értelmiségi embereket szokott igazoltatni, mikor egy-egy bunyóhoz kiszáll és jellemzően nem nőket. Ahogy az utcán se a cigánylány jön oda keménykedni, kakaskodni,még velem nővel se, nem, hogy férfival.
Értem, hogy ott, ahol te laksz a putris stílus dívik. Szomorú. Én elköltöznék.
Nem erről szólt az állításod, hogy a nők vagy a férfiak követnek e el a másikkal szemben több erőszakot, megint ez a tipikus buta női hülyeség, mondasz valami hülyeséget, erre rámutatnak, aztán mismásolsz kicsit akkor is rámutatnak majd jössz teljesen mással mintha arról beszéltünk volna.
Tényleg ennyire buta vagy? Rengeteg kapcsolatban a nő is bántalmazza a férfit, illetve rengeteg részeg hozzád hasonló értelmi szintet megütő nő nem veszi jó néven a dolgokat és felpofoz, megüt férfiakat szórakozóhelyeken és most nem csak a C típusokról beszélünk.
15
Te mekkora idióta vagy már...
Ha egy nő bánt egy férfit, akkor az egész női nem hibás, ha viszont egy férfi bánt egy nőt, akkor szintén a női nem a hibás, mert rosszul választ. Komolyan mondom, tanítani kéne ezt a cinizmust. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!