Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek a nők engem semmibe?
59,60
Attól hogy telt, nem minden telt nő ilyen. Palimadárnak nézett. Ez ilyen, vannak ilyenek. Persze, nyilván te Brad Pitt vagy, hogy most a telt nőket szidod. Értem én. :)
Elárulok valamit. Ha nem vagy magaddal kibékülve és csak ilyenek jönnek veled szembe, nem velük van a baj. Ez egy elkurvult társadalom ami 2022ben van, az tény. Az a baj, hogy amit mutatsz kép, sok ilyen nőnek tetszik. Ismétlem magam. Akik komolyan gondolják és nem használják ki a másikat, azokat meg TI nem veszitek egyébként észre.
És mielőtt engem is ilyennek konyvelsz el, egyébként én írtam felettes véleményt, hogy 2 év alatt nem találsz senkit, az nem a víz a hibája. Tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
Mi ma elmentünk moziba, ez amolyan kis kikapcsolódás, plusz szeretünk filmeket és sorozatokat nézni. Én fizettem a jegyeket, párom a kaját. :)
Ha náluk vagyok, ő fizeti a vásárlást, ha nálunk van én fizetem a vonatjegyét és a napijegyet a kondiban. :)
51,54,58 is én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!