Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem néznek a nők engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néznek a nők engem semmibe?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, és SOHA nem volt még senkim. Se egy kézfogás, se egy flört, se egy csók. Szó szerint semmi. Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult. Viszont vettem a bátorságot és egy ideje Tinderezek, és semmi. Esélytelen. Van pár matchem, de minden úriemberség ellenére sem kapok túl sűrűn válaszokat. Nem tartom magam ocsmánynak, és ezért sem értem, hogy mégis kik azok, akiket behúznak a nők. Most matcheltem pár hete egy ducibb lánnyal, nem igazán tetszik, viszont megbeszéltük, hogy neki is meg nekem is inkább a szex fekszene. Minden nap beszélünk kicsit, de folyamatosan halogatja a találkozót. Amikor be merem kérdezni, hogy na mégis mikor találkozunk, megfenyeget, hogy ha újra megkérdezem és "erőszakoskosom", mehetek a francba. Elegem van az egészből, komolyan. Már semmihez nincsen kedvem, még enni sem.

2022. szept. 7. 15:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
53%
Látjátok? Én próbálnék normálisan is ismerkedni és kérdezte milyen messze lakok tőle megnéztem, segítettem neki ebben de most nemrégiben volt balestem ami miatt nem tudok melózni most ezért nem tudtam neki segíteni lóvét küldeni, de szerintem ha utaltam volna neki lóvét ugyanaz lett volna mint most de akkor a lóvéval tűnik el így meg anélkül tette. Ezek után legyen még az ember normális és ne legyen frusztrált cseppet sem. Az sincs kizárva hogy valami lóvé kunyeráló kamuprofil volt. Ezért érdemesebb élőben ismerkedni de begipszelt lábban most ezt nem tudom megtenni mert pihennem kell!
2022. szept. 15. 13:36
 62/62 anonim ***** válasza:
54%

59,60

Attól hogy telt, nem minden telt nő ilyen. Palimadárnak nézett. Ez ilyen, vannak ilyenek. Persze, nyilván te Brad Pitt vagy, hogy most a telt nőket szidod. Értem én. :)

Elárulok valamit. Ha nem vagy magaddal kibékülve és csak ilyenek jönnek veled szembe, nem velük van a baj. Ez egy elkurvult társadalom ami 2022ben van, az tény. Az a baj, hogy amit mutatsz kép, sok ilyen nőnek tetszik. Ismétlem magam. Akik komolyan gondolják és nem használják ki a másikat, azokat meg TI nem veszitek egyébként észre.

És mielőtt engem is ilyennek konyvelsz el, egyébként én írtam felettes véleményt, hogy 2 év alatt nem találsz senkit, az nem a víz a hibája. Tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

Mi ma elmentünk moziba, ez amolyan kis kikapcsolódás, plusz szeretünk filmeket és sorozatokat nézni. Én fizettem a jegyeket, párom a kaját. :)

Ha náluk vagyok, ő fizeti a vásárlást, ha nálunk van én fizetem a vonatjegyét és a napijegyet a kondiban. :)

51,54,58 is én voltam.

2022. szept. 15. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!