Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek a nők engem semmibe?
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, és SOHA nem volt még senkim. Se egy kézfogás, se egy flört, se egy csók. Szó szerint semmi. Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult. Viszont vettem a bátorságot és egy ideje Tinderezek, és semmi. Esélytelen. Van pár matchem, de minden úriemberség ellenére sem kapok túl sűrűn válaszokat. Nem tartom magam ocsmánynak, és ezért sem értem, hogy mégis kik azok, akiket behúznak a nők. Most matcheltem pár hete egy ducibb lánnyal, nem igazán tetszik, viszont megbeszéltük, hogy neki is meg nekem is inkább a szex fekszene. Minden nap beszélünk kicsit, de folyamatosan halogatja a találkozót. Amikor be merem kérdezni, hogy na mégis mikor találkozunk, megfenyeget, hogy ha újra megkérdezem és "erőszakoskosom", mehetek a francba. Elegem van az egészből, komolyan. Már semmihez nincsen kedvem, még enni sem.2022. szept. 7. 15:29
51/62 anonim válasza:
49,
Nyilván aki még szingli és nincs gyereke, más kategóriát keres. Gondolom 10/10 nőt szeretnél és hogy mindent teljesítsen neked amit csak akarsz. Azért tenni is kell, nem csak a galambot várni.
52/62 anonim válasza:
Hát igazad van. Követni kell a mai 10-en évesek divatját. Ecsetfej, szakadtfarmer, lenéző tapló stílus, beszólogatás, keménykedés, 76 kg-ról lefogyni 60 vagy 55 kg-ra. Ennyi jutott hirtelen eszembe. Ha tudtok még akkor írjatok nekem tippeket. Gondolom a szingli csajok akikre gondolhattál ilyen pasikat keresnek vagy szőke hercegeket akik alkalmit keresnek lehet feleség mellett aztán ezeket az ágyban jól megfektetik majd otthagyják vagy lepasszolják. Sajnos ezek a 10-en 20-on éves nők még nagyon kislány gondolkozásmódban vannak de én sem vagyok tapasztalt 50-60 éves férfi szintjén de én már máshogyan gondolkozok mint a kortársaim. Sokszor még oltom is őket hogy én is fiatal vagyok de a ti logikátokat nagyon nem értem.
53/62 anonim válasza:
Utána ezek a királykisasszonyok meg 30 évesen talán már rájönnek hogy nem a szőke hercegeket vagy a chadeket kellett volna hajszolni hanem az átlagos pasiknak is esélyt adni. Én sem top 10-es modell csajról álmodozok mert tudom az már más kategória hanem egy átlagos normális csajról akivel lehet tervezgetni programokat meg jókat beszélgetni. Szerintem ez nem átlagfeletti elvárás nem úgy mint amiket ezek a szép lányok várnak el egy férfitől.
54/62 anonim válasza:
52,53
Nálad valami nagyon nagy probléma van a toronyban, ha ezekre tudsz gondolni.
Ezeket a kislányok keresik. Ha igazi nőt keresel, az nem ezen a szinten kezdődik!
55/62 anonim válasza:
Igazi nőt? Akkor 22 évesen már 35 vagy 40 éves nővel kellene kezdenem ha komoly nő kategóriában kell keresnem az elmondottak szerint. Nem semmi hogy aki tényleg komolyan gondolná a netes ismerkedést ő vele csesznek ki és itt gyakorin mindenféle elmebetegnek elmondják. Mondjuk itt az internettől komoly dolgokat nem lehet várni mondjuk mostanság már nagyon élőben sem. Ide jutottunk 2022-re hogy az emberiség megvan bolondulva és megérett a pusztulásra. Én korosztályomban pedig ilyen egó hercegnők vannak akik válogatnak összevissza az elvárási léceik pedig az egekben mozognak! Sajnos itt a Z generációban nagyon komolytalan emberek vannak! Nem csodálkozok hogy a kérdező már nem mutat aktivitást lehet az értesítést is kikapcsolta mondjuk ezen nem csodálkozok. Ajánlom neki hogy élőben próbáljon ismerkedni és vegye lazára, ne legyen rajta eluralkodva a frusztráció ami miatt itt ilyen kicsit a ti szavaitokkal élve beképzelt hangnemben tett megjegyzéseket.
56/62 anonim válasza:
Amúgy én is frusztrált vagyok már az internetes ismerkedés miatt én nem tagadom mint a kérdező de ez nem egyik pillanatról a másikra alakult ki hanem az idő múlásával. Nem igaz hogy 10 db társkereső oldalon fentlevés után 2 év elteltével normális nőt nem lehetett találni. Messze laknak, nem jönnek be nekem külsőre, gyerekeik vannak (azt a válogatós belemet ugye) de ha a nők válogathatnak mi pasik miért nem? Volt már itt olyan kérdés amin meglepődtem és nem hinném hogy kamu volt. Ilyen volt a kérés hogy. Kövér nők miért 190 cm sportos kosaras pasit akarnak maguknak? 100 kg os nő 70 kg-os sportos magas pasiról álmodik. Én bezzeg fogjam be a számat férfi létemre és érjem be olyanokkal akik nekem nem jönnek be pedig ennyi erővel én 10/10-es modell csajról is álmodozhatnék. Éhes disznó meg makkal álmodik!
57/62 anonim válasza:
Hát azért hogy legyen valaki nagyon sokat kell tenni! te akkor eddig még nem próbálkoztál eléggé.. De ennyi..
58/62 anonim válasza:
55,56
Azért kíváncsi lennék hogy nézel ki és pontosan mit is tennél a másikért. 2 év sok idő, van valami oka hogy nem találsz normális párt akkor. Nekem 2 toxikus kapcsolat után sikerült. Pedig én tényleg mindent megtettem a másikért, szimplán csak rossz helyen kopogtattam egy jó ideje. De én inkább gyorsan léptem, mielőtt belebetegednék.
59/62 anonim válasza:
Kérdezhetek tőletek valamit? Léteznek tényleg ilyen gerinctelen emberek akikkel matchelsz társkeresőn, váltotok pár szót és az illető egyből elkezd nektek nyalizni hogy milyen helyesek vagytok stb aztán meg egyből mennyi pénzt tudnál nekem küldeni meg mennyivel tudnál kisegíteni és a családtagjukra hivatkoznak? Én leírtam neki hogy jelenleg most semennyivel mert ugye nekem is kell mit látok egyből messengeren nem elérhető aztán meg le vagyok tiltva. Mi férfiak tényleg 2 labon járó banki fióknak vagy ATM-nek vagyunk nézve társkereső oldalakon meg úgy a való életben is? Aztán meg csodálkozik mindenki hogy én és a kérdező miért vagyunk frusztráltak és miért írunk ilyen negatív és lenéző hangnemben, pl az ilyenek miatt. Tényleg a k. anyjukat az ilyen nőknek már elnézést és tisztelet a kivételnek! Én az ilyeneknek akik a pasikat ennyire lenézik, h.lyére veszik stb azt kívánom hogy a jó isten lássa a lelküket és soha ne legyenek senkivel sem párkapcsolatban! Jó Isten onnan fentről mindent lát és remélem az ilyen gerinctelen embereket kellő képpen megbünteti. Jah megint én leszek lepontozva meg minden pszichopatának elhordva meg ugye a "baj van a toronyban." ;) Szerintem itt nem csak nekem van baj a toronyban!
60/62 anonim válasza:
Mondjuk meglepően kevés fotó volt fent róla meg teltnek is nézett ki eléggé úgyhogy annyira nem kár érte és még időben tiltott mert úgy kiosztottam volna hogy kőkövön nem marad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!