Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem néznek a nők engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néznek a nők engem semmibe?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, és SOHA nem volt még senkim. Se egy kézfogás, se egy flört, se egy csók. Szó szerint semmi. Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult. Viszont vettem a bátorságot és egy ideje Tinderezek, és semmi. Esélytelen. Van pár matchem, de minden úriemberség ellenére sem kapok túl sűrűn válaszokat. Nem tartom magam ocsmánynak, és ezért sem értem, hogy mégis kik azok, akiket behúznak a nők. Most matcheltem pár hete egy ducibb lánnyal, nem igazán tetszik, viszont megbeszéltük, hogy neki is meg nekem is inkább a szex fekszene. Minden nap beszélünk kicsit, de folyamatosan halogatja a találkozót. Amikor be merem kérdezni, hogy na mégis mikor találkozunk, megfenyeget, hogy ha újra megkérdezem és "erőszakoskosom", mehetek a francba. Elegem van az egészből, komolyan. Már semmihez nincsen kedvem, még enni sem.

2022. szept. 7. 15:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
71%

19.

Ez egy felszínes hozzászólás.

Nem a külső a probléma a kérdező esetében sem, hanem a belső értékek vagy azok hiánya. A viselkedése.

2022. szept. 7. 18:10
 22/62 A kérdező kommentje:

"Ahogy fentebb írták is, a viselkedése."

Igen, mert én személyeskedtem, meg mocskolódtam, nem az a hölgyemény, akinek a szájából a szennyvíz ömlött oldalakon át.

Egyébként érdekes, hogy folyamat ugyanaz a gázlángolási technika folyik minden kérdés alatt. Akit nem sikerül az őrületbe hergelni, arra ráteszik a "viselkedése miatt„ bélyeget, vagy "szociálisan elmaradottnak" tekintik. Nagy kár, hogy én ezeken a kommenteken olyan jót derülök, viszont mindennek a szánalom az oka.

2022. szept. 7. 18:11
 23/62 anonim ***** válasza:
83%

Nem, sajnos többen jól írják.

Nem mocskolódott senki, de te annál inkább, egyből támadsz. Bárki bármit írt, te lekezelően válaszoltál.

Mondjuk ezek után nem is csodálom.

"Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult." - Ha így ítéled meg magadat, pontosan milyen megerősítést vársz? Le nézed magadat és másokat is. Itt a bizonyíték.

2022. szept. 7. 18:12
 24/62 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a lány, akivel levelezel két ok miatt nem akar veled találkozni. Vagy azért, mert a képeken aránylag jól néz ki, de személyesen vállalhatatlan, vagy azért, mert nem meri megmondani, hogy amúgy nem is akar veled találkozni. Én azért láttam már életem során nagyon sok előnytelen külsejű embert, mindenkiből lehet eladható portékát faragni.
2022. szept. 7. 18:12
 25/62 anonim ***** válasza:
78%

24,

Nyilván interneten mindenki lehet bombázó és ott a photoshop is.

Ismerek olyan srácot is, aki X összeget fizetett hogy konkrét portfóliója legyen Tinderen. Őszintén, minek? Az ilyet is ha megismeri a lány, akkor még mutat egy hamis képet ami élőben kiderülhet gáz. Szóval a külső az lehet ilyen szempontból másodlagos.

2022. szept. 7. 18:19
 26/62 A kérdező kommentje:

Nézd, bárki is vagy, egyet tiszázzunk. Igen, vannak problémáim magammal, de elkezdtem kijönni belőle, s úgy gondolom egy jó lépés volt felregisztrálni társkeresőre és próbálkozni. Kiírtam ezt a kérdést korrektül, te pedig megérkeztél kötekedni. Más is írta, hogy egy nagy ellentmondást fogalmaztál meg a válaszodban, de te ahelyett, hogy megszégyenülve visszavonultál volna, egyszerűen nem bírtál belenyugodni abba, hogy leégtél és azóta is zúditod a nagyobbnál nagyobb mocskolódásokat. Tényleg, szégyelld magad, de nagyon.

Én tisztában vagyok magammal, egy helyes és tanult srác vagyok, és pontosan letojom, hogy itt a magadfajta életről lehúzó majmok mit akarnak velem elhitetni. És tudom mik a hiányosságaim, de meglepett, hogy milyen sikertelen vagyok a netes társkeresőn.

Ilyeneket írsz, hogy "vállalhatatlan külső", "genetikai hulladék„. Van fogalmad róla, hogy milyen okádék belsőre vall, hogy idegen emberekhez ilyeneket dobálsz. Ilyen vagy az életben is?

Eddig elszórakoztam, de most szimplán letörlöm a kérdést a figyelő listáról, és vitázz magaddal. Minden jót.

2022. szept. 7. 18:20
 27/62 anonim ***** válasza:
74%

Kollégám erősen túlsúlyos és nagyon látványos, csúnya bőrbetegsége is van, ja és nem is gazdag. Mégis van több éve egy gyönyörű, vékony, okos, tanult barátnője, na ő vajon hogy csinálta?

A partner nem jár mindenkinek alanyi jogon, ez van sajnos. De ha csak szex kell, menj el egy prostihoz, ők nem nagyon válogatnak és sokszor még jobbak is az ágyban egy átlagos nőnél. Csak hát ők sem a Máltai Szeretetszolgálat, nem ingyen csinálják.

2022. szept. 7. 18:22
 28/62 A kérdező kommentje:

"na ő vajon hogy csinálta?"

Bárcsak ez lenne az általános.

2022. szept. 7. 18:25
 29/62 anonim ***** válasza:
61%
Hat figyelj ha 26 eves korodra nem sikerult kialakitani semmilyen kapcsolatot az ellenkezo nemmel, ott komoly gondok vannak. Szinte az osszes valaszolora kiakadsz,es olyan a stilusod, hogy nem csoda ,hogy menekulnek toled.
2022. szept. 7. 18:51
 30/62 anonim ***** válasza:
31%
Az lehet a baj, hogy duci csajnál próbálkozol. Mi ducik csak a jó pasikat szeretjük.
2022. szept. 7. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!