Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak engem nem néznek a férfiak semmibe?

Figyelt kérdés
Engem minden férfi lábtörlőnek használ, átver, kihasznál. A leghosszabb kapcsolatom is csak 3 hónapig tartott utána dobtak. Pedig azt mondták rólam hogy milyen jó hogy egy ilyen kedves nő került az életükbe, meg hogy még e mellé szép is vagyok, aztán kiderül hogy mégsem vagyok jó, mert dobnak. Bezzeg más nőknek minden összejön, velem egykorúak vagy még fiatalabbak már házasok is, én meg mindig egyedül vagyok mint a kisujjam, és csak átvernek. N/28
2019. máj. 28. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Kérdes helyesen:

"Miért van az hogy csak engem néznek a férfiak semmibe?"

2019. máj. 28. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Valószinüleg túlságosan odaadó vagy.
2019. máj. 28. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Túl hamar mindent kitársz magadról és odaadsz magadból. Nem marad semmi titok, semmi birtokba veendő.

A férfiak szeretnek vadászni valóban, akár még kapcsolaton belül is. Szeretik a pici titokzatosságot, a megfejtendő nőket, hogy nekik kell meghódítani a őt, akár lépésről lépésre. Azt szeretik sokan, ha következetesen visszaigazoljuk a viselkedésüket. Ha ő ad jót, te válaszul adsz magadból jót. Nem ingyen és bérmentve azonnal minden jót rűzúdítani, úgy, hogy azt érzi, nem kellett hódítania. Ez tuti fix, hogy így van, mert régen én is ebben a kórságban szenvedtem 25 éves koromig, mint te, és egyáltalán nem értettem. Ma már sokkal nagyobb az önbecsülésem, többre értékelem magam, nem esek hasra egy-egy jó dumától, egy kis széptevéstől. Sokkal nagyobb a mérce, és azt látom, hogy a pasik ezt élvezik. Nem baj nekik, hogy idő, mire eljutnak a szívemhez, vagy az ágyamban, közben nem ejtem át őket, csak már nem esek hasra tőlük egyhamar. Többen sem bánják ezt. Konkrétan is étrsd. Nem bárki jöhet fel hozzám (még dumálni sem...) Nem bárkivel megyek el komoly céllal, és nem bárki jöhet be az ágyamba. Ezt levágják, és utána, ha összejöttünk, akkor is érzik, hogy velem nem lehet bármit megcsinálni, azon túl, hogy egy szintig nagyon kedves, készséges és jószívű vagyok, de nem egy rongybaba.

Az önértékelésedet kellene helyre tenni, hogy te ki is vagy. Hogy te egy nagy értékű nő vagy, akiért meg kell úgymond dolgozni. Itt most nem anyagiakra, és nem szivatásra gondolok. Inkább kommunikációban, odafigyelésben értem ezeket. Ha valaki lökte nekem a felszínes dumát, éreztem, és ha nem váltott az én próbálkoozásaimra reagálva, akkor stop tábla volt. CSak olyat engedtem közel még akár ölelés vagy csók tekintetében is, akinél valódi érdeklődést érzékeltem, megjegyezte, amit elmondtam neki, érdekelték a dolgaim, tudtam, hogy számíthatok rá egy bizonyos szintig. Ezek a belépők. Aki már az elején nem ütötte meg ezt a szintet, el sem mentem vele vacsorázni sem.

Legyenek belépők nálad, ne bárkinek és mindent adj.

2019. máj. 28. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Legutóbbi barátom kifogásolta bennem, hogy miért nem bízok benne, aztán mikor már elkezdtem valamennyire, meg többet is adtam magamból (nem szexre gondolok), ezek ellenére mégis dobott.
2019. máj. 28. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én ugyanígy vagyok csak férfiba. Nekem mondjuk voltak hosszabb kapcsolataim,de a volt barátnőm 3 éves együttlét alatt csalt meg, hiába tetszettem neki külsőre. Másban találta meg, akit keresett egész életében. Majd rád talál olyan, akinek te leszel a mindene, még nem vagy annyira idős! 30/f
2019. máj. 28. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én magam részéről fordítva feltehetném ugyanezt a kérdést. Nekem sosem volt még kapcsolatom, mégsem csipáz egy nő sem.(F37)
2019. máj. 28. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Első jól fogalmaz.

De az állításod akkor is hülyeség.

De ha minden férfinál probléma volt eddig, akkor veled is van jócskán probléma. Kicsit keresgélj magadban.

2019. máj. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!