Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek a nők engem semmibe?
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, és SOHA nem volt még senkim. Se egy kézfogás, se egy flört, se egy csók. Szó szerint semmi. Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult. Viszont vettem a bátorságot és egy ideje Tinderezek, és semmi. Esélytelen. Van pár matchem, de minden úriemberség ellenére sem kapok túl sűrűn válaszokat. Nem tartom magam ocsmánynak, és ezért sem értem, hogy mégis kik azok, akiket behúznak a nők. Most matcheltem pár hete egy ducibb lánnyal, nem igazán tetszik, viszont megbeszéltük, hogy neki is meg nekem is inkább a szex fekszene. Minden nap beszélünk kicsit, de folyamatosan halogatja a találkozót. Amikor be merem kérdezni, hogy na mégis mikor találkozunk, megfenyeget, hogy ha újra megkérdezem és "erőszakoskosom", mehetek a francba. Elegem van az egészből, komolyan. Már semmihez nincsen kedvem, még enni sem.
Sokan írják hogy nem a külső a baj. Szerintem de. Mivel ronda, ebből jön hogy ideológiákat gyárt a saját tökéletességéről és a rossz nőkről. Ha a külseje jó lenne, nem lenne szűz 26 évesen lol
2022. szept. 8. 13:05
42/62 Mathus válasza:
a kérdésre: azért vesznek "semmibe", mert értékeden kezelnek.
2022. szept. 8. 13:19
43/62 anonim válasza:
a lényeg hogy 1-2 mondat után már rögtön mindenki ismer mindenkit és analizál... nice! :D nem csalódtam a magyar kommentelőkben.
Sztem ne add fel kérdező, és megleled a boldogságot! :)
2022. szept. 8. 16:16
44/62 anonim válasza:
43. Amikor valaki alpári és kétség kívül támad, minden oké nélkül, akkor abból le lehet pár következtetést.
2022. szept. 8. 20:43
45/62 anonim válasza:
Figyelj kérdező. Nekem sem nagyon vannak sikereim ezeken a pénzlehúzó szennyoldalakon, én is írtam ki több kérdést ezzel kapcsolatban én is kaptam hideget meleget, de! Ne vedd magadra ezeket a kritikákat engedd el a füled mellett. Én is akik engem ócsároltak keményen visszaugattam nekik már bánom. Van is ilyen mondás hogy mindenki magából induljon ki és na látod? Akik téged szidtak azok belőled indultak és a saját belső hibájukról meg is feledkeztek hogy ők milyenek. Másokban hibát kereső/találó negatív emberek. Láttam nemrégen egy videót ahol egy srác hosszan leírta hogy miért egyre nehezebb az ismerkedés a társkereső oldalakon. Ha gondolod elküldöm ide videóval együtt úgyhogy a külső az elsődleges szempont ismerkedésnél hiszen a külső az ami megfog a belső megtart. Bár olvastam itt a válaszokat némelyik válaszadónál már én elszégyelltem magam. :( Tipik Magyar internetes trollok akik a segítség nyújtás helyett beléd rúgnak mert ezt egyszerűbb csinálni.
2022. szept. 14. 10:50
46/62 Mathus válasza:
#45: a kérdezőnek sem ártana magából kiindulnia, azután a passzív-agresszív férfihiszti után, amit itt levágott.
"külső az ami megfog a belső megtart"
ez egy valóságsó jelmondata, vagy instaceleb idézet így önmagában. erdemes annyiban pontosítani, hogy aki igényes és nem egy önző barom, annak menni fog a szekér. az első benyomás valóban fontos, de az nem egy fénykép alapján fog eldőlni (és ezt a lányok - a tökhülyék kivételével, de azokért meg nem kár - mindig ki is emelik az adatlapjukon).
2022. szept. 14. 11:29
47/62 anonim válasza:
45, Aki kérdést ír ki ide, viselje a kritikát amit kívül álló személyként látok, ha valaki alpári és bunkó. ;)
46,
Teljesen egyetértek, tökéletes megfogalmazás.
2022. szept. 14. 12:19
48/62 anonim válasza:
Ez így igaz! Kritikát viselni kell de igyekezzünk minél nyugodtabb hangvételű válaszokat adni. Amúgy 46-os hidd el a legtöbb nő legelőször a képet fogja nézni úgyis azt látják hamarabb ahogy mi pasik is de ha vesszük a fáradtságot akkor le lehet görgetni az adatlapot csak sokan erre lusták. Ha csúnya az illető akkor X ha szép akkor szív.
2022. szept. 14. 12:29
49/62 anonim válasza:
Én is ma fent voltam most a badoon 2 fajta nővel matcheltem. Egyik kapcsolatban volt a másiknak meg már előző kapcsolatából vannak gyerekei. Gondoltam magamban jól indult ez a nap. :D Egyik az több vasat akar a tűzben tartani a másik meg lehet anyagi ellátót keres.
2022. szept. 14. 12:30
50/62 anonim válasza:
Mondjuk így 2 év után nem lepődök már meg. Lehet jobban járnék ha szórakozóhelyeken ismerkednék. Ott eleve sok a pia és az emberek 95%-a nem lesz józan és ha nincsenek gátlások kapósabbak a lányok és a férfiak is bátrak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!