Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek a nők engem semmibe?
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, és SOHA nem volt még senkim. Se egy kézfogás, se egy flört, se egy csók. Szó szerint semmi. Nagyon vékony vagyok, a hangom is nyomorult. Viszont vettem a bátorságot és egy ideje Tinderezek, és semmi. Esélytelen. Van pár matchem, de minden úriemberség ellenére sem kapok túl sűrűn válaszokat. Nem tartom magam ocsmánynak, és ezért sem értem, hogy mégis kik azok, akiket behúznak a nők. Most matcheltem pár hete egy ducibb lánnyal, nem igazán tetszik, viszont megbeszéltük, hogy neki is meg nekem is inkább a szex fekszene. Minden nap beszélünk kicsit, de folyamatosan halogatja a találkozót. Amikor be merem kérdezni, hogy na mégis mikor találkozunk, megfenyeget, hogy ha újra megkérdezem és "erőszakoskosom", mehetek a francba. Elegem van az egészből, komolyan. Már semmihez nincsen kedvem, még enni sem.2022. szept. 7. 15:29
31/62 anonim válasza:
Ha nincs kedved enni, akkor még cingárabb leszel.
32/62 A kérdező kommentje:
"Szinte az osszes valaszolora kiakadsz"
Én semmire nem akadtam ki. A mocskolódást becsméreltem csupán.
"ott komoly gondok vannak"
Igen, azt már leírta az egyik kedves válaszoló, hogy genetikai hulladék vagyok.
2022. szept. 7. 19:14
33/62 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm srácok ezt az oldalakon át tartó savazást, de mostmár tényleg törlöm a kérdést. Jó szórakozást az estéhez, remélem sikerül még ma egy pár embert a sárga földig aláznotok.
2022. szept. 7. 19:18
34/62 anonim válasza:
Kérdező, nem én írtam azokat a dolgokat, hanem más. Kérlek ne vegyél minket egy kalap alá. Bár a véleményünk ugyanaz a csajszival is.
35/62 anonim válasza:
Most pontosan mi is a problémád? Kiírtál egy kérdést, miért vagy sikertelen a csajozásban. Felsoroltak lehetséges problémákat, és most meg vagy sértődve, hogy hogy gondolhatják rólad, hogy valami hiba van benned. Ha 26 évesen még semmi sem volt, akkor ideje egy kis önkritikát gyakorolni, mert valami nagyon nem oké veled.
36/62 anonim válasza:
sokan leszólták itt a kérdezőt.. hát én nemtom.. ennyi erővel ti mi a faxt kerestek itt egy szerda este oltogatjátok más emberek nyomorát... Ti biztos baromi sikeres üzletemberek vagytok...rengeteg baráttal XD nemáá! -.- vérciki.. ha nem tudtok értelmesen válaszolni, segíteni másoknak akkor a kérdezők nevében is.. húzzatok anyatokba! köszöntem!
37/62 anonim válasza:
*közben meg kb 100 ból 1 férfi sikeres a nőknél XDDD közös ügyünk lenne a sikeres párválasztás. Nők összefognak.. jobban is teljesítenek ismerkedés terén átlagban. dehát.. Homo habilis emberek ezt nem érthetik.
38/62 anonim válasza:
36,37
Ilyen értékelés alapján nem csodálom hogy 0%-os a válaszod. Egyébként gondolom te sem vagy sikeres a nők terén, de neked is ugyanezt tudom mondani. Valami belül nem oké, a kérdezőnek sem a külseje az elsődleges probléma. :)
39/62 anonim válasza:
köszi, ez sokat segít amúgy 38 as! e hasznos tudás birtokában le is töltjük a tindert ebben a minutumban!
40/62 anonim válasza:
Hát sok jóra te se szamits. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!