Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek semmibe a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek semmibe a lányok? Mert csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig inkább a külsőmre fogtam,de rájöttem,hogy azzal semmi baj nincs.Magas vagyok,izmos és jóképű,mégsem kíváncsi rám egyik sem.Ez a csóróságomnak köszönhető.Érdekes módon azok a fiúk,akik gazdagok,nagyon jó családi háttérrel,saját kocsival,luxusházzal,minden napra másik márkás ruhával,mind gyönyörű lányokkal járnak.Pedig külsőre semmi kirívó nincs bennük.A minap láttam egy srácot,3 csaj mászott rá nyíltan...miközben a méregdrága versenymotorján ült.Leesett az állam,a gyerek mocskosul ronda volt,vézna,kopasz és értelmileg 0,alig tudott hebegni habogni valamit ilyen fura ufóhangon.A csajok pedig bájologtak előtte,hogy kit visz el egy körre.De fb-n is látom,hogy csajok BMW-vel pózolnak,a pasijukkal tengerparton nyaralnak ötvsillagos szállodában,és persze a fiú személyre szabott méregdrága öltönyben jól mutat,még ha egyébként átlagos külsejű.Fura volt mindig is,hogy eleinte előzékenyek velem a lányok,kedvesek,aztán miután gondolom utánam érdeklődtek,megtudják,hogy csóró vagyok,nincs semmin,olcsó ruhákban vagyok mindig,gyorsan kiábrándulnak és már vissza sem köszönnek.A szép csajoknak 10000 féle drága ruhájuk van,arany ékszerek,arany óra,a gazdag szülők tejben vajban fürdetik,elkényeztetik és nem adnak lejjeb a királynői életmódból,a szegényebb lányok pedig erre vágynak és ezért keresnek gazdag pasit.Az még plusz,hogy gazdagon kigyúrni sokkal könnyebb magad,meg tudod venni a rengeteg minőségi kaját minden nap,vitaminokat,fehérjét,tápkieget,tömegnövelőt,kondibérletet,akár otthonra súlyzókat,gépeket,mellé jönnek az alkathoz illő,jól szabott cuccok,BMW slusszkulcs és máris minden lány nedvesedik.

Bizony,ezért nincs nekem csajom,nem a külsőm miatt.

Szüleim elválták,mindketten csórók egyébként is,így még csóróbbak külön-külön,egyszerűen semmire nincs pénz,még kajára is alig-alig,nincsenek menő cuccaim(iphone,telefon,tablet stb.),menő ruháim,aranyórám...én 19 évesen az egyetemet végzem,szerencsére eddig jól megy,így első évem végén minden vizsgám ötös,kapok ösztöndíjat,mellé dolgozgatok itt-ott amikor tudok,havi 50-60 ezer összejön,ez elég arra,hogy kifizessem a szállást,kaját vegyek magamnak meg havonta 1-2 új ruhát és ennyi.Gondolom tudják a csajok,hogy nincs kocsim/motorom(jogsim sem,az is drága),így nem tudnám furikázni őket,nem engedhetek meg magamnak egy drága éttermet vagy nyaralást,nem tudok felöltözni alkalomhoz illően csak az ócska két számmal nagyobb ballagási öltönyömbe,gyakran hordom ugyanazokat a ruhákat,amik olcsóak...az alkatom miatt nehezen találok olyat,ami megfizethető számomra és jól áll,csak úgy sorjáznak a hátrányos tényezők.Ma már bizony nem elég,hogy veszek egy fagyit a lányka és elmegyünk sétálni,még 14 évesen elmegy...de afölött egyre nagyobbak az igények.

Csak abban reménykedem,hogy lesz egy jól fizető állásom.

Örülök,hogy végre rájöttem erre.

2014. jún. 24. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
tényleg vannak ilyen lányok is, de nem mindenki a pénzre hajt
2014. jún. 24. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy pénzzel mindent könnyebb, de azért ez nem ilyen egyszerű. :)
2014. jún. 24. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk és hogy minden nőt kollektíven lek**váztál. Mehetsz tanulni, mert a gyk-ból nem élsz meg.
2014. jún. 24. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég okosnak és normálisnak tűnsz.

Kevés, de lányok közül is vannak Olyanok, akik hasonló helyzetben vannak. A többivel ne foglalkozz. Örülj, hogy te nem vagy az a típus, aki csak a pénzéért kell a lányoknak.

Fel a fejjel. :)

2014. jún. 24. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

"Fel a fejjel. :)" köszönjük.

Hát sajnálom de akkor olyan lányt keress aki alapból nincs elkényeztetve így lehet, hogy nem is olyan szép de legalább van nőd!

2014. jún. 24. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
90% ruha 10% a belső ez az arány sajnos a nagy átlag szemében.
2014. jún. 24. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Felfigyeltem arra a mondatodra, hogy az egyetemet végzed és jól is tanulsz. Ember, legalább lesz diplomád és nem anyu meg apu pénzén vett kocsid kulcsát fogod lobogtatni, hanem majd az eszeddel hódítasz. Ez király. Egyébként ne azokra a nőkre figyelj fel, aki ilyen meg olyan szép, vagy aki valamilyen külsőséggel kitűnik a többi közül. Keresd az átlagosat, hidd el, észreveszed rajta, hogy ha nem márkás ruhákat hord, abból pedig leszűrheted, hogy biztosan nem nézi le az olyat, mint te. Csak nyisd ki a szemed, és ha úgy van, szólíts meg egy lányt az utcán csak úgy. Lehet, hogy ha nem nézed meg jobban a kínálatot, akkor észre sem veszed, mennyi nagyszerű nő van körülötted, olyanok, akik mellett egyébként elmennél.
2014. jún. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!