Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyom miatt nem néznek semmibe a férfiak?
Kb. 80 kg vagyok a 160 cm-emhez. Hormonprobléma miatt nem úgy megy a fogyás, ahogy azt akarom. A túlsúly egy dolog, másik, lehet, hogy babám sem lehet, de ez mellékes...
Nagyon szeretnék én is 45-50 kg-os, csinos lány lenni, de ha belebolondulok sem megy :(
u.i.: többen mondták, hogy szép az arcom
20l
Nagyon sok pasi van,aki szereti a dagibb lányokat.
Nekem mondjuk a külső teljesen nem számít,viszont nagyon még nem találtam olyan lányt,aki belülről tetszett volna...Ez az egy kritériumom van,de azon még senki nem ment át.:)
Épp előbb válaszoltam egy ilyen kérdésre,hogy "gáz ha bejönnek a dagi lányok?"
A másik véglet meg amikor egy dagi csaj megy az agyatlan jó testű pasik után,akik csak kihasználják őket,míg egy kevésbé jó testű szerető pasi,aki szereti őket semmibe néznek.
Régen én is dagi voltam. 110KB 180 CM
Most vagyok 90KG 185cm.
A kérdésedre válaszolva:Nyisd kia szemed és lásd meg azt,hogy ha valaki semmibe néz és lásd azt is aki tisztel és szeret téged.
UI:Próbáld ki ezt.: www.kaloriabazis.hu
Nem irigyellek. Én 176cm/70kg vagyok és még nekem sem könnyű. Magasság miatt még kevesebb "jelentkező" van. Korosztályomban sokan csak a 60 kg alatti lányokat keresik. Végülis, csak 10kg... Sokszor lemalacoznak engem is :/
Kitartást kívánok neked! Te idősebb vagy, a te korosztályodban még van remény! :)
A meddőségre pedig ma már rengeteg orvosi csoda van, szinte bárki áldott állapotba kerülhet, csak nem tudnak a lehetőségeikről!
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!