Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyom miatt nem néznek semmibe a férfiak?
Kb. 80 kg vagyok a 160 cm-emhez. Hormonprobléma miatt nem úgy megy a fogyás, ahogy azt akarom. A túlsúly egy dolog, másik, lehet, hogy babám sem lehet, de ez mellékes...
Nagyon szeretnék én is 45-50 kg-os, csinos lány lenni, de ha belebolondulok sem megy :(
u.i.: többen mondták, hogy szép az arcom
20l
Gondolom PCOS-os vagy.
Nincs probléma, endokrinológus, aki felír gyógyszert, naponta 150 g szénhidrát max. és minden nap 1 óra kemény, izzadós sport.
Én is pcos-os vagyok+pajzsmirigy+cukorintolerancia.
Hidd el, még ha össze is jön veled valaki így, hogy kövér vagy mindig benned lesz egy hatalmas frusztráció.
Fogyni pedig mindenki tud, csak van aki nehezebben. De olyan nincs h valaki meghízik, és úgy marad. Tudom, mert én is kövér vagyok, de TESZEK ellene.
Nyilván ez nem 2 hónap, de kitartónak kell lenni.
Valószínű. Hányszor és hányszor volt már olyan, hogy megláttam egy lány képét és gyönyörű arca volt, de túlsúlyos. Ilyenkor rögtön eszembejut, milyen bombanő lehetne, de a túlsúly elront mindent. Fogalmazhatunk bárhogy, de a végén úgy is az jön ki, hogy nálam számít a külső, legalábbis a túlsúly. Szinte bármit elnézek, legyen kicsit akár csúnyácska arcra, de a túlsúlyt nem. Elég büntetés az nekem, hogy 23 évesen nem volt még barátnőm (pedig nem verem nagydobra a súlykérdést), de aki túlsúlyos/kövér, azzal nem fogok csak azért összejönni, hogy enyhítsem a barátnő iránti vágyamat. Inkább leszek magányos, pedig baromi rossz érzés.
A gyerek viszont nálam elfogadható. Évek óta nem akartam, még most sem akarok és remélem a jövőben sem változik ez meg. Nem szeretem a gyerekeket és nem tetszik amivé váltam, nem akarom továbbörökíteni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!