Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi fiatal ( 30-as éveiben járó ) nőnek kutyája?
41-es ez viszont teljesen korrekt a részedről. Nem áltatsz senkit, 'cat lady' vagy ahogy angolul ezt mondani szokták, a rokonom is ilyen, felvállaltan nem akar senkit, csak a macskáinak él.
Szerintem ez már megint egy olyan verzió amit meg lehet érteni.
De aki még a 'piacon' van úgymond és KERES tehát rendezvényekre jár ismerkedősre vagy online vagy bárhol és még ott is azt várja el, hogy a másik elfogadja az állatával együtt az szerintem nem jól méri fel a helyzetet.
Ahogy azok a pasik se akik sokkal fiatalabb csinibabákra mennek rá!
Tudni kéne mi passzol hozzánk. Lehet hozzájuk is egy kutyatartó pasi, csak meg kell találniuk.
De miért is nem méri fel jól a helyzetét? Amíg a "piacon" voltam és ismerkedtem, egyetlen randipartneremnek sem volt problémája a benti kutyatartással, maximum azon vesztünk volna össze, hogy felmehet-e a kanapéra vagy sem. Akikkel jártam, azok is imádták a kutyáimat. Sőt, egyetlen állattartó barátnőmnek sem volt gondja állatszerető párt találni. Akinek meg igen, azoknak sem az állataik miatt...
De megsúgom, hogy annak sem volt gond társat találni, aki nem tart és nem is akar tartani állatot. Zsák a foltját...
Mindenesetre azt hadd kérdezzem meg, hogy miből gondolod, hogy neked több jogod van elvárásokat támasztani, mint másnak? Vagy egy férfinak, mint nőnek? Vagy egy állatmentesnek, mint állattartónak? Miért gondolod magad többnek, mint a másik felet, akivel randizgatnál?
“De aki még a 'piacon' van úgymond és KERES tehát rendezvényekre jár ismerkedősre vagy online vagy bárhol és még ott is azt várja el, hogy a másik elfogadja az állatával együtt az szerintem nem jól méri fel a helyzetet.”
Hát de, nyilván csak olyannal jövök össze, aki elfogadja és szereti a kutyáimat. Nekem aztán nem kéne olyan pár, aki majd állandóan nyekereg miattuk meg teszi a megjegyzéseket, vagy ne adj Isten akár bántaná is őket. Erre a feszültségre se nekem, se egy kutyagyűlölő embernek nincs szüksége, nem illenénk össze, felesleges is lenne erőltetni a dolgot.
"a kutyáról mint állatról beszél és nem mint gyermekéről, társáról stb.!"
Családomban mindig voltak kutyáink, de amúgy ezzel egyetértek, hogy a kutya nem gyerek. Sőt, kifejezetten károsnak érzem, ha nem kutyaként, hanem embernek van kezelve és nem a kutya igényeire figyel.
Más meg másképp gondolkodik az állattartásról és attól függetlenül, hogy nem értek vele egyet, nem tudok mit csinálni. Ő ilyen, nem kéne párnak és kész.
Mint ahogy bevallom, nem kedvelem a macskákat, így megszállottan macskás férfival nem jönnék össze. Mert ő nem akar nélkülül élni, amit megértek. Ennyi, nem kell az ilyenek miatt kiverni a hisztit, nem vagyunk egyformák.
Egyrészt elég differenciált a kutyás társadalom, másrészt nekem pl. az ismerőseim többségének nincs állata. Tény, hogy munka mellett nem könyű összeegyeztetni és sokan ezt belátják. Szóval van bőven 30 körüli nem kutyás nő.
Elszomorodtam igen mert úgy nézett ki nagyon sok a hasonlóság de végül a kutya dolog miatt telefonon úgy döntött hogy nem találkozna, mivel ő családot szeretne és ha én nem vagyok kutyapárti akkor nem működne.
Itt viszont van eltérés gondolkodásmódban.
Én úgy vagyok vele, hogy nekem fontosabb a társ-család-gyerek mint a kutya, de nyilván én nem vagyok kutyás. Neki a család valószínűleg társ-gyerek-kutya háromszögben van elképzelve ( megjegyzem több kutya is van ).
Tehát igen kifejezetten más megközelítés. Sajnos ettől függetlenül lehet szimpatikus egymásnak két ember, ez a furcsa az egészben, hogy amúgy meg nagyon tetszettünk egymásnak ezt mindketten többször elmondtuk, konkrét példákkal.
De ez az 1 sajnos olyan kitétel aminek nem tudok megfelelni, és ő se hajlandó lemondani róla, magyarul megy tovább a válogatás.
De igen ezt el kell sajnos fogadni nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!