Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezhet olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy férfi-aki amúgy fiatal éveiben alaposan kiélte magát-45 éves kisgyerekes családapaként még mindig csak a "strigulákat húzza"?

Figyelt kérdés

Vagy párhuzamosan több szeretőt tart?

Miért?

Láttatok ilyenre példát?

2022. jún. 13. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet, közbeszerzéseken meggazdagodott vállalkozó.iszonyatos módon teli van, nem is titkolja.van egy látszatfelesége,vele megy a példás élet, facebookra közös képek, egzotikus nyaralások,feleségnek luxus kabrió,egész nap a szolárium,szauna,pedikűrmanikűr,fodrász,masszőr helyek körül vándorol, délután laza plázázás a barinőkkel, persze megörökítve minden drágább darabot a facebookra, mert anélkül nem élet az élet.

De ez a külcsíny.

belülről rohad minden.Hogy honnan tudom?

gyerekkori barátom ő, együtt járunk qrvázni,osztrákba,német.Ő fizet mindent, igaz én is vállalkozó vagyok, de hozzá képest kicsit szerényebb életem van.

Van több szeretője is ezen kívül, elmondása szerint felesége tudja, de nem érdekli, mert akkor mennie kéne ha cirkuszol, és a jólétből nem akar visszalépni.

2022. jún. 13. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kiélés nevű baromság sem egyformán működik mindenkinél. Kamu dolog az, hogy mindenkinek szüksége van "kiélésre", mert aztán ha az megtörtént utána már tud "rendes" életet és kapcsolatot élni, ha pedig nem lenne akkor később csábulna el idősebben. Én sosem jártam veretős bulikba, sosem csaptam szét magam, sosem szexeltem csak úgy random alkalmilag. Akkor sem hiányzott és most sem ez az életemből. Mások pedig akik ilyen életmódot élnek fiatalon, közülük sokan később sem tudnak lemondani erről. Ha felveszel egy szokásrendszert az életedbe, arról utána nehéz dolog lemondani és váltani róla. Az alkalmi dugás sem így megy, hogy "Na voltam már 5/10/X emberrel, most már kiéltnek tekintem magam, innentől tudnék egész életemben kizárólag a társammal lenni."
2022. jún. 13. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
#2 ha soha nem volt rá igényed, akkor honnan tudod, hogy megy?
2022. jún. 13. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
egyébként megsúgom, úgy megy, mint minden más az életben: fiatalon egy csomó újdonságra és izgalomra vágysz az élet minden elképzelhető területén. később meg inkább stabilitásra, megállapodásra, 40 évesen más jelenti az értéket és boldogságot, mint 20 évesen.
2022. jún. 13. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Baromság ez a "kiélte magát". Aki nem olyan, az fiatalon sem dugja végig a fél várost, aki meg olyan, az addig csinálja, amíg van kivel és feláll neki.
2022. jún. 14. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a háasélet neki kalitka volt.
2022. jún. 14. 06:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3. Jártam néha bulikba, csak nem rúgtam be soha, nem alkalmiztam, hanem csak elmentem táncolni csapattal. Ez mellett onnan is tudom, hogy valamiről nem csak személyes tapasztalás útján szerezhetsz információkat, hanem mások által is, pl. sok barátom, ismerősöm élte így az életét, volt akivel beszélgettünk is erről (utólag is), hogy mit adott neki ez vagy még inkább mit vett el tőle ez az életmód, meg persze olvastam is róla.

4. Csak mindez amit leírtál nem kizárólag úgy élhető meg, hogy össze-vissza dugsz, reggelig bulizással kikészíted magad és folyamatosan valamilyen tudatmódosító szert használsz. Ha úgy tetszik én is kiéltem magam fiatalon (bár nem szeretem ezt a szót), de ez mondjuk azt jelentette tizenévesen kimentem egy programmal egy évre külföldre, aztán huszonévesen egyetemistaként egy másik helyre megint kimentem, rengeteg új embert ismertem meg, érdekes helyeken voltam, klassz programokon vettem részt, elmentem egy másik városba is tanulni, elszakadtam kicsit otthonról.

2022. jún. 14. 09:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 14. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Létezhet hát,ez nem kor függvénye, hanem vérmérsékleté és gerincességé.

Vannak akikre azt mondják, tipikusan a farka irányítja,

na ők nem változnak meg soha, max ha már impotensek lesznek.

2022. jún. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!