Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne a ferjedrol, hogy fiatal nővel flortol levélben?
Biztos nem tetszene.
Viszont szólni nem szólhatnék neki, hisz én is ezt teszem.
Elgondolkodnék.
Próbálnám hinni, hogy valóban ő is mindössze saját szórakozására teszi, csakúgy mint én, és nincs egyéb szándéka is.
2-es: végre egy realista hozzáállás.
Szintén zenész... ha ez lenne, rosszul esne a férjemtől, de magamba szállnék, van vaj a fülem mögött, vége van, lezártam, kicsi megingás volt az életemben.
Viszont most megint van egy fickó, akivel volt egy levélváltás, és totál belezúgtam, holott még azt se tudom hogy néz ki.
Szóval szerintem középkorú embereknek már sokminden elnézhető. Senki se szent, 20 év után az unalom minden kapcsolatot megöl, pláne, ha az a kapcsolat eleinte se állt biztos lábakon. Más kérdés, hogy ha a lila köd az ember agyáról felszáll, akkor mit dönt, marad, vagy megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!