Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha a fiatal barátnőtökről váratlanul kiderülne, hogy rákos?
Figyelt kérdés
Sajnos nálam aktuális a dolog, ezért kérdezem. :( 19/L2015. márc. 15. 14:37
1/17 anonim válasza:
Támogatnám?! Mivel nem az egészsége miatt szeretem. Viszont biztos kellene elötte egy kis idő tisztázni a dolgokat.
2/17 RRR válasza:
én mellette maradnék,akármennyire is fájna nekem
3/17 supra01 válasza:
Ez sok mindentől függ, leginkább, hogy a kapcsolatotok milyen régi, milyen mély! Természetesen elsőre azt mondanám, hogy mindenben támogatnálak, ahogy csak tehetem!
4/17 anonim válasza:
nálam is aktuális sajnos, párom sírógörcsben tört ki, amikor mondtam neki
előző barátnője mellrákban halt meg
szerencsétlenül járt velünk
24L
6/17 anonim válasza:
Megszakadna a szívem, de a Páromnak soha nem mutatnám.
Úgy tennék, mintha semmi nem változott volna.
Vele maradnék, biztatnám, támogatnám és együtt hinnénk a teljes gyógyulásában.
A betegség legyőzhető!
Ezúton kívánok minél gyorsabb teljes felépülést, csak SOHA NE ADD FEL!
7/17 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, nagyon sajnálom, milyen típusú rákod van? A mi családunkban nagyon sok rákbeteg volt, ezért mikor felfedeztem az első jeleket rögtön orvoshoz rohantam és kiderült, hogy nem csak beképzeltem a bajt.
2015. márc. 15. 14:46
8/17 anonim válasza:
Mindenben segítenék neki, támogatnám, még többet lennék vele.
9/17 opened paradise válasza:
Remélném,hogy gyógyítható,de ha nem,akkor se folyto ezen lógnék,próbálnám szebbé tenni az utolsó heteket.
10/17 anonim válasza:
Alap,hogy vele maradnék,támogatnám a végsőkig!!23F
S neked kérdező,meg sok kitartást,és ahogy az előttem szólók írták,nem szabad feladni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!