Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha a fiatal barátnőtökről váratlanul kiderülne, hogy rákos?
Figyelt kérdés
Sajnos nálam aktuális a dolog, ezért kérdezem. :( 19/L2015. márc. 15. 14:37
11/17 anonim válasza:
Méhnyakrák. Nálunk a családban nem volt jellemző a rák, ezért is nagyon meglepő. Évente jártam a szűrővizsgálatra, tehát még kezdeti stádium. Nem remélek se jót, se rosszat.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Nekem melanomám van, ami a legagresszívabb bőrrák. Már lemütötték az egyik rákos anyajegyem, szerencsére az első stádiumban volt, de sajnos szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy egy másik anyajegyemen is burjánzás van, ugyanis elkezdett befeketedni, nőni, piros gyulladások nőttek ki belőle, sokkal komolyabbnak tűnik, mint az előző. Hamarosan jön a következő műtétem és remélem ez is kezdeti állapotban lesz, de ez a dolog már életem végéig el fog kísérni, mindig aggódnom kell a kiújulás miatt.
2015. márc. 15. 15:02
13/17 anonim válasza:
A végletekig kitartanék mellette, hisz azért vagyok vele mert szeretem. Tuti, hogy ilyenkor nem lenne pofám elhagyni vagy ilyesmi. Viszont hallottam olyanról aki rákos lett és elküldte a partnerét h ne lássa őt hogy hogy épül le. valamint ismertem egy lányt akinek volt bőrrákja és megműtötték és azota 3 éve már tünetmentes. ne ijedj meg egyből! a léyneg h ne a betegségen gondolkodj ha nem az egészségen! a pozitiv gondolkodás sokat segít!
14/17 anonim válasza:
Nekem sajnos az volt a barátnőm,mellette akartam maradni stb.Sajnos ő elkezdte a hisztijeit (ez még nem is lett volna baj),de el is kezdett velem játszadozni.Nagyon rossz volt.Már nem vagyunk eggyütt,és sajnos nem miatt nem vagyunk együtt,hanem miatta ,mert kiálhatatlan lett.
15/17 anonim válasza:
Ez történt és vele maradok. Ugyanaz, mint amikor velem történik, leszámítva azt, hogy én megúszom, bár ne nekem kellene megúszni! Nyilván nem megyek sehova. Hova mennék megbolondulni?
16/17 anonim válasza:
Kérdező! Milyen rákod van?
Csak mert az egyik rokonomnak (Idősebb mint te)
Sajnos dupla rákja van.Ő gyógyszerész.
Most azon gondolkodik hogy lehetne öngyilkos mert nem bírja tovább.
Kérlek ne add fel és mentsd a menthetőt.Valószínű,hogy él rokonod és ő sem akarja ,hogy elmenj. borzasztóan szomorú egy rákos emberrel beszélni ,mert lehet hogy én beszélek vele utoljára. Ha esetleg még korai a rák akkor ha levágják valamidet az is jobb mint a halál.
Mellette maradnék mert én olyan érzelgős vagyok és nem bírnám otthagyni szegényt rákosan,ha mégis ott hagynám borzasztóan bántana a gondolat ,hogy miattam nincs semmi öröme.
30/F
17/17 anonim válasza:
A leggázabb egyébként az, amikor egészséges vagy, olyan típusú rákod van, ami legyőzhető, és ezt elmondod mindenkinek, és ezidáig épelméjűnek tűnő emberek, beleértve a szűk családi kört is, nem képesek megérteni, hogy nem kell temetni, nem kell 24 órát veled tölteni mindenkinek, mert ki tudja, meddig lehet, nem kell elvenni tőled a napi rutinodat, főleg ha egyáltalán nem vagy gyengébb, és legfőbbképpen ha tökéletesen tünetmentes vagy, és annyi az orvosi utasítás, hogy ne erőlködj és ne fáradj el, harapj friss zöldséget-gyümölcsöt naponta, egyébként pedig élj ahogy mindig, a betegséggel meg annyi gondod legyen, hogy csak gondolkodás nélkül hidd vele együtt, hogy megoldjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!