Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi fiatal ( 30-as éveiben járó ) nőnek kutyája?

Figyelt kérdés
36 éves budapesti férfi vagyok és komoly kapcsolatot keresek. A hétvégén részt vettem egy RapidRandi rendezvényen és akik tetszettek kutyások voltak, illetve az online társkeresőn is tele vannak a kutyás nők. Miért van ez? Hol lehet kutyamentes nővel ismerkedni aki 30 körül van? Van ilyen egyáltalán még?

2022. szept. 7. 08:46
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
60%
Ez a te problemad. Amugy vannak kutyamentes nok. Az pedig az o problemajuk, hogy egy csomo ferfi lemond roluk a kutya miatt. Mindenki foglalkozzon a sajat problemajaval.
2022. szept. 7. 08:50
 2/51 A kérdező kommentje:

Ez végülis az én problémám is, hiszen most is megismerkedtem egy nővel és nyilván a kutya téma erősen befolyásolni fogja a dolgot.

Miért helyezik vajon előtérbe a kutyát mint a párkapcsolatot?

2022. szept. 7. 08:56
 3/51 anonim ***** válasza:
76%
Mert a kutya valóban társ, nem úgy mint egyesek. Elég csak ránézni a kérdésedre.
2022. szept. 7. 08:57
 4/51 anonim ***** válasza:
95%

Már bocs, de a kérdésed nem helyes. Helyesen így hangzana: Miért helyezik vajon előtérbe a kutyát, mint egy random, idegen pasas igényeit? Merthogy te nem vagy a párjuk, hanem egy vadidegen, akivel az sem biztos, hogy működne bármi.

Miért kéne egy nőt érdekelnie, hogy te mit akarsz? Van elég kutyás férfi, vagy olyan, aki elfogadja a nő kutyáját.

Keress kutyátlan nőt. Vannak. De mivel ugyanolyan emberek, mint a kutyások, így pont ugyanazokon a helyeken fognak megfordulni. Kivéve talán a kutyafuttatót. Ott érdemesebb nem próbálkoznod.

2022. szept. 7. 09:05
 5/51 anonim ***** válasza:
90%

Talán, mert a kutya hamarabb megvolt, mint a leendő párkapcsolat? :D

Miért kéne előbbre helyezni egy kvázi idegent, mint a kutyát?

A kutya iránt felelősséget vállaltak. Egy kezdődő kapcsolat pedig elég kétesélyes, ez miért lenne fontosabb?

Kutyás nő vagyok szintén. A férfiak nagyrészt csak fájdalmat okoztak hosszútávon, a kutyám pedig soha...

Egyébként, akit zavar a kutyám az nem is illik hozzám, szóval jó kis szűrő. Kutyás családban nőttem fel, nem tudom elképzelni az életet kutya nélkül.

2022. szept. 7. 09:05
 6/51 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom. Nekem két kandúrom van. Egyszerűen nem tudok macska nélkül élni, sosem tudtam.
2022. szept. 7. 09:08
 7/51 anonim ***** válasza:
61%
Azért mert te egy empatia nélküli tuskó vagy, aki nem szereti az állatokat! Attól mèg mások nem ilyenek.
2022. szept. 7. 09:14
 8/51 anonim ***** válasza:
92%
Az ember társas lény, sokan nem szeretnek üres lakásba hazamenni és hát főleg a nőkben van gondoskodási hajlam is.
2022. szept. 7. 09:19
 9/51 anonim ***** válasza:
85%

Nálam két macska van. A párom sérelmezi, de felfogta, hogy ők minimum egy szinten vannak vele, a családom tagjai. Soha nem tenném őket utcára, vagy adnám másnak (pedig párom így tervezte az összeköltözés előtt). Sőt, előbb adok nekik enni, mint, hogy én vegyek magamnak. Mert mikor befogadtam őket, egy életre vállaltam, hogy gondoskodom róluk.

Hogy az alap kérdésre is választ adjak, az embernek igénye van a családra. 30asként ez már nem anyut és aput jelenti. Ugyanakkor egy párkapcsolat vagy működik, vagy nem, ha működik is, ki tudja meddig. Ellenben egy állat, legyen az kutya, vagy macska, élete végéig a társad lesz és minden nap ugyanazzal a szeretettel vár.

Aki ezt felismeri és tudja értékelni, az állatot tart. A maradék az, akiből ezek szerint neked válogatni kéne.

Ha te nem szereted az állatokat, ha nem tudod társként kezelni, akkor nem hiszem, hogy kezdene kéne olyan nővel, aki viszont igen. Mert ez állandó konfliktusforrás lesz.

2022. szept. 7. 09:25
 10/51 anonim ***** válasza:
48%
9-es: Ez persze érthető, de engem ki lehet kergetni azzal, ha valaki lakásban tart kutyát vagy macskát. Valahol igénytelenségnek is tartom a sok szőrben élni. Bútoron, asztalon, mindenhol csak száll a szőr. Ezt úgy mondom, hogy nagy kutyás vagyok, szüleimnek is van kettő a családi házban, télen az előszobában alszanak és naponta járok át hozzájuk, viszem őket futni, sétálni, hétvégén erdőbe kirándulni. Ezt csak azért írtam le, mielőtt még megkapnám, hogy sosem volt kutyám :D.
2022. szept. 7. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!