Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi fiatal ( 30-as éveiben járó ) nőnek kutyája?
10# Rendszeres takarítás mellett sehol nem áll a szőr, illetve két-három havonta megfürdetve a kutyát is csökken a szőrhullás.
Egyébként nekünk, embereknek is sok undorító dolgunk van. Hámlik a bőrünk, hullik a hajunk, a testszőrzetünk. Több hajszálat szedek fel egy sepréssel például, mint kutyaszőrt, pedig jól látható az is.
10 én értem ezt az oldalt is, de szerintem egy kertben tartott kutya, vagy macska soha nem lesz olyan szinten a család tagja, mint egy bent, velünk együtt élő állat.
Én úgy nőttem fel, hogy bent élt velünk a kutya, nem tudnám megtenni, hogy kirakom.
Ezért írtam, hogy ez sarkalatos kérdés. Vagy egyezik az értékrend, vélemény, vagy nem. Ha nem, akkor sose lesz közös nevező.
Szerintem az állat kérdés épp úgy az elsők között kéne legyen, mint a gyerek, vagy a ki hol képzeli el a gyerek nevelést, jövőt (város/falu, panel/családi).
8-as köszönöm a normális választ.
A többiek a személyeskedésükkel szintén köszönetet érdemelnek, jól megmondták nekem.
Nekem is van 2 benti kutyám és egyébként remekül ki lehet velük szűrni a gyökereket xd Egyszer írogattam egy pasival, akit szintén ez az egy dolog zavart velem kapcsolatban, mert ő tisztaságmániás és nem bír egy kanapén ülni egy kutyával. Nos, az ilyenről jobb is, hogy hamar kiderült, hogy mentális betegsége van (hiszen ez beteges dolog), nem kellett eljutni az összeköltözésig azzal, hogy kiderüljön, mennyire férfiatlan. Mert már bocsi, de aki úgy fél a baciktól, mint egy hisztis kis pi_csa, az minden, csak nem férfi.
Mellesleg nálam a kutyák mellett is mindig rend és tisztaság van, de egy OCD-s tisztaságmániást erről úgysem lehetne meggyőzni.
Azért vicces hogy a sok kutyatartóban mennyi feszültség és már már gyűlölet van azok irányába akik nem tartanak állatot és nem tartják fontosnak az életben.
Én valahol megértem az állattartást is, egy hobbi, érdekes nézni egy állatot stb., sok örömöt tudnak biztos adni.
Szerintem viszont egy felesleges teher egy plusz dolog amire költeni kell amivel foglalkozni kell ami után takarítani kell.
Rengeteg kutyás van már a nagyvárosban és iszonyatosan sok felelőtlen kutyatartó ami valószínűleg az állatvédőket se vidítja fel.
Mindenesetre szerintem teljesen normális ( még így a XXI. században is ) az az elvárás hogy ne legyen a másiknak állata, ne az legyen az középpontban.
Attól még nem lesz valaki "beteg" mint ahogy fogalmaztak fent mert nem tart állatot.
Régen az állatokat haszonállatnak vagy max házörzőnek tartották ma már "családtagok". Hadd ne kelljen egy városi embernek már ezzel azonosulnia.
19-es ebben igazad van , megszoksz vagy megszöksz. Azért továbbra is hiszem, hogy vannak akik nem tartanak csak max nem verik nagydobra és velük meg más miatt nehéz az ismerkedés.
De tény hogy szerintem válóok a háziállat, főleg amennyire manapság tényleg családtagként kezelik.
Mindenesetre nekem is le kell szűrni a tanulságot, városi lányt kell találni aki lakásban él ( és élne ) és nem nem tartana állatot.
Biztos van még ilyen még ha egyre kevesebb is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!