Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy diplomásként diplomás társat szeretnék találni? F

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nincsenek tanárok - mert el is mennek ám, de inkább multikhoz háromszor annyiért vagy nyugatra -, egyre butábbak lesznek a következő generációk. Egy tanulatlan társadalmat meg sokkal könnyebb irányítani.
2022. szept. 4. 12:51
 42/73 anonim ***** válasza:
47%

40. vagyok

Becsülöm a tanárokat, de ne irigyelje a nehéz fizikai munkát végző embertől a jó keresetet, mert igenis megdolgozik érte!

2022. szept. 4. 12:57
 43/73 anonim ***** válasza:
100%

Magyarázhatod neki, látod, alapvető összefüggéseket és ok-okozati viszonyokat képtelen felfogni.

Nem tűnik fel neki, hogy ő is egy ezek közül az “agymosottak” közül…de amúgy szerintem csak trollkodik, nincs ember, aki tényleg ennyi hülyeséget gondol. Legalábbis nagyon remelem.

2022. szept. 4. 12:58
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Szóval jobb lenne, ha csak a királyok és papok tudnának olvasni és mindenki más rendes fizikai munkát végezne? :D
2022. szept. 4. 13:13
 45/73 anonim ***** válasza:
47%
kifordítod az egészet!
2022. szept. 4. 13:22
 46/73 A kérdező kommentje:

Pontosan a liberális gondolkodás egyik téveszméje, hogy mindenki egyenlő. Nem!

Hogy egy egyszerű példával éljek, lehet amíg a szakmunkást végzett a kocsmában bulizott, én nyelvet tanultam épp, hogy vigyem valamire.

Majd a munkaerőpiacon ő ugyan azt követeli mint én, aki elvileg képzettebb és többet tettem azért. Ez azért nagyon nincs jól.

Ezért van az, hogy se a tanár se senki nincs megbecsülve. Mert a tudás nincs megbecsülve.

Ahol dolgozom, lassan a segge ki van nyalva a fizikai dolgozóknak, mert kevesen vannak. Nem a tudása miatt van megbecsülve, hanem mert nincs helyette más. Azért ez nagy különbség.

És lassan ugyan azt akarja követelni mint én akinek 2 diplomája van és nyelveket beszél. Azért ez még se normális dolog.

2022. szept. 4. 18:34
 47/73 anonim ***** válasza:
23%

#46 Diplomás vagy, de mégsem fogod fel, hogy működik a munkaerő piac.

Azért mert bemagoltál bizonyos tantárgyakat az egyetemen még semmivel sem vagy előrébb, ott a tudás nesze.

Mellesleg, egy fizikai munkásnak is pont annyi joga van megélhető bért kapni, mint neked. Képzeld el mi lenne, ha nem vinnék el a szemeted, nem söpörnék le az utcákat, nem szállítanának boltba árukat.

Nem csak az ilyen mindent tudó diplomások körül forog a világ.

2022. szept. 4. 19:28
 48/73 anonim ***** válasza:
30%
Kerdezo, az hogy van egy bufeszakos diplomad semmit se jelent. Itt kommentekbe elegge leirtad magad...
2022. szept. 4. 19:31
 49/73 anonim ***** válasza:
71%
És nektek van akar “bufeszakos” diplomatok is? Ha az annyira egyszerű, ti miért is nem tudtok összehozni egyet ? Jaaaa, hogy nem volt elég pontotok az állami helyekre, de kifizetni meg nem tudjatok. Ilyen ez…
2022. szept. 4. 20:03
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is a tisztességes, önmaguk szakmáját magasan űző, értelmes és sokszor művelt mesterekkel van bajom. De az hol lehet normális, hogy egy szobafestő (vagy akár a tegnap kezdett segédje) többet keres, mint egy óvónő vagy diplomás ápoló. Hisz az első nem létszükséglet, míg az utóbbira a gyerekedet vagy a nagyidat bízod. Nem akarom senki pénzét. Az a gond, hogy az értelmiségi, elszegényedő középosztály felett kialakult elég széles, ám totál proli és hangos újgazdag réteg, akinek irdatlan nagy az ökológiai lábnyoma, mert már a sok szobás ház és az évi 5 tengerparti nyaralás a természetes. Miközben a fusizó ukrán vendégmunkások meg európai árakon dolgoznak, mert azért hajlandóak vagyunk fizetni, hiszen a magyarok meg Németbe' vannak és épp "mindenki" felnéz rájuk, hogy milyen ügyesek. És a szülő szidja az oktatás színvonalát meg hogy csak a hülyék mennek tanárnak, így te fiam/lányom, ne legyél az (de azért órán viselkedj tisztelettel:D).
2022. szept. 4. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!