Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy diplomásként diplomás társat szeretnék találni? F

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem tudod a választ!

Azt mondom diplomás férfinak joga van hasonlóhoz, de nekem diploma nélkülinek aligha!

A diploma nélküli nőknek joga van diplomás férfihoz, de ha egy diploma nélküli férfi rámozdul egy diplomás nőre, az felháborít mindenkit!

2022. szept. 3. 20:19
 12/73 anonim ***** válasza:
0%
10: persze hogy nincs, el is süllyednék szégyenemben, ha lenne. Viszont úgy néz ki neked sincs, mivel nem akarod elárulni, hogy miből van.
2022. szept. 3. 20:25
 13/73 anonim ***** válasza:
83%

Elsullyednel szegyenedben, ha lenne diplomád?

Wow, ilyen véleményt sem hallottam még :D

2022. szept. 3. 20:40
 14/73 anonim ***** válasza:
16%
13: Persze. A diplomások azt hiszik, hogy csak mivel van valami papírjuk már tudnak mindent és utasítgathatnak mindenkit. Ez nincs így, ugyanolyan emberek mint bárki más, csak van valami papírjuk, amit ki tudja hogyan szereztek.
2022. szept. 3. 20:41
 15/73 anonim ***** válasza:
20%
Kitorolheted a diplomaddal :)
2022. szept. 3. 20:42
 16/73 anonim ***** válasza:
87%

Én aztán nem törlöm ki vele, a diplomámnak és a befektetett munkámnak hála nagyon jól élek, sajnálom, ha ez valakit lelomboz.

24N

2022. szept. 3. 20:46
 17/73 A kérdező kommentje:

büszke vagyok rá hogy van es nem azert mert majomkodok vele, hanem nehez volt es sikerult megcsinalnom. Melle idegennyelveket is megtanultam. Kitorolhetem ugye?

Diplomaskent teljesen mas szemletet kaptam vagy van. Ezt csak az tudja akinek van. Nem lenezve akinek nincs, de az erdeklodesi korunk sem egyezik pont emiatt.

Amugy közgázt vegeztem.

2022. szept. 3. 20:49
 18/73 anonim ***** válasza:
8%
Magolni az egyetemen bárki tud. Mert mit kell csinálni? Bulizni meg csajozni. Erről szól az egyetem. Felkelni, 3 műszakozni, adót fizetni, igaz magyarnak lenni, na az az igazi munka! Nem pedig egy íróasztal mögül játszani a kisfőnököt a melós kárára.
2022. szept. 3. 21:03
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen oké és jogod van hozzá, hogy válogass. Persze, hogy lesz-e miből, az nem ez alapján dől el. De én is úgy tapasztalom, hogy általában a hasonló a hasonlóval jön ki jól. Szóval egy szűrő még nem is szűrő... :)
2022. szept. 3. 21:07
 20/73 anonim ***** válasza:
86%

"Erről szól az egyetem. Felkelni, 3 műszakozni, adót fizetni, igaz magyarnak lenni, na az az igazi munka!"

Nem, ez egy retek, amit csak azért nem automatizáltak, mert olcsóbb a buta embereket igába fogni. Sajnálom, de ez van.

Igazi munka szerintem értéket teremteni, életeket menteni, innovatív megoldásokat kitalálni és megvalósítani. Valamit magasabb szinten, hatékonyabban, kíméletesebben végezni. Jobbá és kellemesebbé tenni azt az időt, amit az ember ezen a bolygón tölt, megismerni és megérteni jobban a téged körülölelő világot, megtalálni magadban a potenciált.

Szerintem ez az értelmes munka.

Én sem bántam meg, hogy egyetemre mentem. Olyan rendszerek fejlesztésében segíthetek, ami emberek millióinak életét menti meg azáltal, hogy helyettük gondolkodik és reagál, ha a szükség azt kívánja. Nem, nem fogom elpazarolni az agyam másra, ha tudok ilyet is. És az életem sem fogom elpazarolni egy olyan ember mellett, aki ennyire undorítóan lenéz, mint az itteni gyökerek.

2022. szept. 3. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!