Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomásként lehet esélyem a takarítólánynál?
A cégünknél takarít, de nem a mi cégünk alkalmazza.
Külsős cég foglalkoztatja. Hogyan lehetne elhívni valahova?
Szerintetek örülne, vagy megrémítené hogy egy öltönyös srác ismerkedne vele?
Beszélgettetek is már?
Merthát ebből nem derül ki semmi.
Keresd a társaságát és szvsz.
Nem ertem, mi koze a kerdesnek ahoz, hogy o takaritono. Enyhe felsobbrenduseget erzek a kerdesedben, de Az, hogy van-e eselyed nala, nem attol fugg, hogy neked van diplomad meg oltonyt viselsz.
Hanem attol:
-tetszel-e a lanynak
-egyedulallo a lany
-ismerkedik egyaltalan?
Ha ezek mind megvannak, akkor esetleg lesz eselyed.
A legegyszerubb modja, ha neha rapillantassz es megprobalod felvenni vele a szemkontaktust, majd szigoruan a munka ido vegen, elhivod egy kavera.
Miért kell ezt kiemelni, hogy te öltönyös, diplomás férfi vagy?
Ha van egy kis esze a lánynak, hamar rájön, hogy felszínes és öntelt pali vagy.
#6-os
Ebben van valami.
Akkor ő hozná a pénzt a konyhára én meg az iskolázottságot.
“ Akkor ő hozná a pénzt a konyhára én meg az iskolázottságot.”
Honnan veszed hogy o nem iskolazott/tanult? Honnan veszed, hogy neki nincs diplomaja?
Lehet o szabadidejeben konyveket olvas, esti tagozaton tanul, fejleszti magat, mig te ha hazaersz a melobol, doglessz a kanapen, sort pialva, nagyokat bofogve.
Lehet azert dolgozik, hogy fizetni tudja az egyetemet, mert neki a szulei nem tettek mindent a segge ala.
Minden lehetseges!
Nevetseges vagy.
Persze, te az oltonyos, diplomas uriember, oszt’ meg annyi intelligencia sem szorult beled, hogy csak azutan itelkezz masok iskolazottsaga/ertelme felett, miutan beszeltetek legalabb 2 (!!!!!!!) mondatot.....
#9-es
Tulajdonképpen bármi lehet.
Lehet, hogy övé a cég és épp beépített főnököt játszik.
Honnan tudod, hogy nem-e diplomas ő is?
Probald meg legfeljebb visszautasít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!