Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy diplomásként diplomás társat szeretnék találni? F

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
77%

Menjen az szakmunkásnak, akit egy adott szakma érdekel. Nőként nehezen tudnék burkolni vagy autót szerelni, meg valljuk be, a férfiak sem szívesen fogadnának fel not ilyen területekre.

Mivel engem a nyelvek érdekeltek és azokból vagyok jó evidens volt, hogy fordító/tolmács leszek. Ha pedig erre van lehetőségem és jól keresek vele, szeretem is, miért menjek el szakmunkásnak?

Egyszer nem buliztak egyetem alatt, mindig szorgalmasan tanultam és ösztöndíjjal kerültem be az egyetemre. Szóval van további idióta kérdés?

2022. szept. 4. 08:39
 32/73 anonim ***** válasza:
0%

" fordító/tolmács leszek."

És mit fogsz dolgozni? Tudod már hogy hogy fogsz pénzt keresni és adót termelni?

2022. szept. 4. 09:00
 33/73 anonim ***** válasza:
100%

#31 "Szóval van további idióta kérdés?"

Majd jönnek hamarosan a "Meg-e tudnál-e győzni a kiváló nyelvtudásodról-e?" tartalmú privátok... :D

2022. szept. 4. 09:03
 34/73 anonim ***** válasza:
0%
Illetve te is mész majd mosogatni Londonba miután nem kapsz melót. Abból a pénzből amit az állam rád költ vagy 10 villanyszerelőt ki lehetett volna tanítani. Ez a diplomásdi kidobott pénz. Legyenek olyan karok, amiket használni is lehet: orvos, mérnök, tanár. A többit be lehet zárni.
2022. szept. 4. 09:24
 35/73 A kérdező kommentje:

Látom, itt egyesek nagyon okosak a magyar oktatást illetően.

Igen, vannak feleslegesnek mondható szakok, ez tény. de ez mindig is így volt. Épp szocilológia tárgyból beszélgettünk arról, hogy a modern és sikeres államokban nagy a diplomások aránya. Egyszerűen azért, mert más a szemléletük. Olyan példát hozott, hogy lehet, hogy nem kell ennyi magyartanár, de lehet az a magyartanár aki nem tanít, más munkát ellátva, sokkal produktívabb és hasznosabb lesz, mint az aki alacsonyabb képzettségű. Pontosan azért, mert más a szemlélete és máshogy áll a munkához.

Ez a "szakmunkás kell és kész" szemlélet épp azt a vonalat nyomja, hogy összeszerelő ország vagyunk, saját tőke nélkül.

Én multinál dolgozom, látom, hogy a termelésben dolgozókat semmi nem érdekli, csak odaállni, megcsinálni, hazamenni.

Ez a különbség.

A diplomáson látom, hogy mindig akar valamit, fejlődni, előbbre lépni.

Természetesen a jó szakember is lehet ilyen, nem zárom ki.

2022. szept. 4. 09:51
 36/73 A kérdező kommentje:

"És mit fogsz dolgozni? Tudod már hogy hogy fogsz pénzt keresni és adót termelni?"

Úristen! Az meg van, hogy a munka az nem csak földlapátolást jelent?

Felkérik, fordítani fog, szolgáltatást végez. Számlát ad róla, adót fizet be erről az államnak. Így termel adót.

2022. szept. 4. 09:52
 37/73 A kérdező kommentje:

"Diplomásokra nincs szükség. Diplomája manapság bárkinek lehet. Bemegy az egyetemre, bulizik egy jót, kijön diplomával."

Aha, ahogy Te hiszed. Ne is menj egyetem közelébe, mert első félévben úgy kirúgnak mint a szart. Már bocs.

Amúgy miért nincs akkor diplomája még több embernek? Ha csak buli és kijön a papírral. Nyelvet is alig beszéli a magyar.

Pl. a sok okos szakmunkás milyen nyelven tud?

2022. szept. 4. 09:53
 38/73 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus 🤣

Már dolgozom, kínai/japán tolmácsként, hidd el, több adót fizetek, mint te (mivel többet is keresek). De a saját penztarcadban turkalj.

Plusz őszintén, szerinted a szakmunkások többsége miért keres olyan jól? Mert nem adózik, hanem beburja a pénzt.

2022. szept. 4. 12:07
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért tartunk itt, mert a kőműves többet keres, mint egy tanár. Nagyapám idejében még nagy társadalmi megbecsülése volt a tudásnak, ma csak pénzben mérik az embereket.
2022. szept. 4. 12:27
 40/73 anonim ***** válasza:
47%

Még egy tanár is elmehet fizikai munkát végezni jó pénzért!

Ja hogy az derogál!?!?

2022. szept. 4. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!