Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, ha egy 36 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy 36 éves férfi talán jogosan előítéletes a nőkkel szemben, miként eddig 4 párjából 3 megcsalta és kettőnek az apja nem tartotta őt családalapításra alkalmasnak (mivel diplomásként az államnak dolgozok és nem a versenyszférában)?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 17:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez 4 ember. Ez alapján nem lehet következtetni.
2021. nov. 27. 17:40
 2/22 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem baj.
2021. nov. 27. 17:40
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem baj. Hidd el, màs is pont ugyanúgy leszarja, hogy folyamat itt rinyálsz.
2021. nov. 27. 17:41
 4/22 A kérdező kommentje:
3. ?? Mit rinyálok? Egy kérdésem van itt hónapok alatt. Nem értelek.
2021. nov. 27. 17:43
 5/22 A kérdező kommentje:
1. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy 50-100 nője legyen. De ha 4 ből 3 ilyen, akkor sajnos beleivódik az emberbe a sok rossz.
2021. nov. 27. 17:44
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha 4- ből 3 megcsalt, akkor talán el kéne gondolkodni, te mit rontasz el a kapcsolataidban.

Más ember véleménye nem fontos, főleg aki félti tőled a gyerekét, nem kell foglalkozni vele, elfogult majomszülő típus.

2021. nov. 27. 17:46
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
5. Engem is sok csalódás ért, nehezen találtam meg azt aki igazán passzol hozzám. Mégse adtam fel, nem általánosítottam, hogy minden férfi szar alak, vagy nem találok olyat aki hozzám passzol..
2021. nov. 27. 17:49
 8/22 A kérdező kommentje:

Ha 4- ből 3 megcsalt, akkor talán el kéne gondolkodni, te mit rontasz el a kapcsolataidban.

Nem vagyok az a full magabiztos férfi, hanem inkább gyengédebb típus, aki kényeztetni-adni szeret, ezt meg a nők egy része szereti kihasználni, netán megcsalni.

2021. nov. 27. 17:52
 9/22 A kérdező kommentje:
6. Az a baj, hogy több ilyen van, nemcsak én estem ebbe bele. Édesapám már nem él, édesanyám is ilyen férfival van együtt, aki imád adni, mindent megtesz a nőért, már túl sokat is, de ugye ők 60-64 évesek és édesanyám imádja ezt már ebben a korban. Ja és ez a férfi, aki neki most van, 2 felesége volt, mind a kettő megcsalta. Ritka rendes férfi, kevés ilyen van. Csak sajnos a fiatalabb nők ezt gyakorta kihasználják (lehet mondani, akkor gyere össze 50 es nővel, aki már nem használja ki ezt, de nem anyapótlékot keresek...).
2021. nov. 27. 17:57
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem baj. Nem ismerem az illetőt (téged), ennélfogva nem is érdekelnek a gondolatai.
2021. nov. 27. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!