Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy 36 éves férfi talán jogosan előítéletes a nőkkel szemben, miként eddig 4 párjából 3 megcsalta és kettőnek az apja nem tartotta őt családalapításra alkalmasnak (mivel diplomásként az államnak dolgozok és nem a versenyszférában)?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 17:39
1/22 anonim válasza:
Mert ez 4 ember. Ez alapján nem lehet következtetni.
3/22 anonim válasza:
Nekem nem baj. Hidd el, màs is pont ugyanúgy leszarja, hogy folyamat itt rinyálsz.
4/22 A kérdező kommentje:
3. ?? Mit rinyálok? Egy kérdésem van itt hónapok alatt. Nem értelek.
2021. nov. 27. 17:43
5/22 A kérdező kommentje:
1. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy 50-100 nője legyen. De ha 4 ből 3 ilyen, akkor sajnos beleivódik az emberbe a sok rossz.
2021. nov. 27. 17:44
6/22 anonim válasza:
Ha 4- ből 3 megcsalt, akkor talán el kéne gondolkodni, te mit rontasz el a kapcsolataidban.
Más ember véleménye nem fontos, főleg aki félti tőled a gyerekét, nem kell foglalkozni vele, elfogult majomszülő típus.
7/22 anonim válasza:
5. Engem is sok csalódás ért, nehezen találtam meg azt aki igazán passzol hozzám. Mégse adtam fel, nem általánosítottam, hogy minden férfi szar alak, vagy nem találok olyat aki hozzám passzol..
8/22 A kérdező kommentje:
Ha 4- ből 3 megcsalt, akkor talán el kéne gondolkodni, te mit rontasz el a kapcsolataidban.
Nem vagyok az a full magabiztos férfi, hanem inkább gyengédebb típus, aki kényeztetni-adni szeret, ezt meg a nők egy része szereti kihasználni, netán megcsalni.
2021. nov. 27. 17:52
9/22 A kérdező kommentje:
6. Az a baj, hogy több ilyen van, nemcsak én estem ebbe bele. Édesapám már nem él, édesanyám is ilyen férfival van együtt, aki imád adni, mindent megtesz a nőért, már túl sokat is, de ugye ők 60-64 évesek és édesanyám imádja ezt már ebben a korban. Ja és ez a férfi, aki neki most van, 2 felesége volt, mind a kettő megcsalta. Ritka rendes férfi, kevés ilyen van. Csak sajnos a fiatalabb nők ezt gyakorta kihasználják (lehet mondani, akkor gyere össze 50 es nővel, aki már nem használja ki ezt, de nem anyapótlékot keresek...).
2021. nov. 27. 17:57
10/22 anonim válasza:
Nekem nem baj. Nem ismerem az illetőt (téged), ennélfogva nem is érdekelnek a gondolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!