Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézik furán azt a nők, ha egy 36 éves férfi, aki sokat csalódott a nőkben (3 párja is megcsalta), saját garzonban él, átlag bért keres vidéken, és minden pénzét hobbira, elektromos cuccokra (pl Iphone 13 pro) költi és nem családra törekszik?
1-es, még adok magamra, persze már nem vagyok olyan jó pasi, mint voltam pl 28-25 évesen. Ami akkor ment, hogy 10/1 nő beadta a derekát nekem, az lehet most 50/0 volna (de azért ezt nem tudom, nincs kedvem 49 lekoptatáshoz).
2. De miért irigyelsz? Hogy nem vagyok házas és s20 ultrát és iphonet veszek a megspórolt pénzemből és 17 milliós garzonban élek (8 m hitel) keleti városban?
3: Oké, ez így korrekt. Ez alapján, kevésbé komolyra találhatsz nőket.
Egyébként valószínűleg azért irigy a másik válaszoló, mert voltál már jó pár csajjal. Én a lakásra vagyok irigy, mert 30 vagyok és a büdös életben nem lesz pénzem a jelenlegi ingatlanárak mellett egy 20 négyzetméteres sarokra sem... :D
Àlompasi 🙄
Majd nèzegethetitek együtt a szoftverfrissítést, attól mindig beindulnak a nők😆
Nálam esélytelen, mivel szeretnék gyereket
És szerinted az ilyen pasi azt a részt, ami a gyerekre menne, azt is elverné valami macbookra, sziphonra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!