Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiatal nők akik elektromos bömivel/SUV-val/új Fiat 500 látni a városban az utakon, ennyire jól keresnek (pályakezdőként?!)vagy a barátjuknak köszönhetik?
Figyelt kérdés
250.000-300.000 ezres pályakezdő fizetésből nehezen lehet ilyen autókat vásárolni és a fenntartási költségeit fizetni.
Mind csinos, ápolt, igényes nő akik költenek a megjelenésükre.
Mindezt a pasik fizetik vagy ennyire jól fizető munkát végeznek?
2020. júl. 11. 21:36
2/13 anonim válasza:
Vállalkozó pasijuk fizeti nekik.
3/13 anonim válasza:
Egy fullos csaj, minek proliskodna 2-300-ért?
4/13 anonim válasza:
Vagy olyan vállalatnál dolgozik.
5/13 A kérdező kommentje:
Melyik vállalat ad Fiat 500 vagy BMW kis elektromost a MOL Limot leszámítva egy huszonéves csajnak? Aki nagy valószínűséggel nem informatikus vagy villamosmérnök.
2020. júl. 11. 21:45
6/13 anonim válasza:
balázska nagyon unalmasak ezek a kérdéseid
7/13 anonim válasza:
Egy kanos főnök bármilyen hülyeségre képes.
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem én írtam ki, de erdekes hogy ma másnak is megfordult ez a kérdés a fejében.
2020. júl. 11. 21:48
10/13 anonim válasza:
Mikor az exemmel összejöttem 24 éves voltam. Sokszor használtam az ő drágának tűnő autóját (amit használtan vett, nem túl drágán). Ő 1 km-re dolgozott, és 8 km-re, ezért többnyire én használtam. A nővérem most vett egy igen szép csajos autót a lányának, mert megteheti. Ha pedig egy 30 éves jól kereső férfi vesz a 23 éves barátnőjének kocsit, az is az ő döntése, és téged ezzel nem károsít meg. Egyébként 23 évesen egy külföldi tulajdonú cégnél dolgoztam, akkor még nem volt autóm, de mikor a főnökömnek ügyeket kellett intézni a városban, mindig felajánlotta, hogy használhatom a kocsiját, mert a cég kint volt a fenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!