Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, a kémia brutális köztünk, szinte érezni az elektromosságot egymás közelében. Viszont attól tartok, ha ez elmúlik, már nem fog ennyire érdekelni. Akkor nem is vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 17:16
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy szerelmes vagy, de az is lehet, hogy csak erős szexuális vonzalmat érzel a másik fél iránt. Ezt csak akkor tudod meg, ha beteljesül a szexuális együttlét és utána is ugyanazt fogod érezni iránta.
3/6 anonim válasza:
"a kémia brutális köztünk, szinte érezni az elektromosságot"
Tantonéni! Tantonéni! Én tudom! Elekrokémiai folyamat!!!! Mint pl. a galvanizálás.
4/6 anonim válasza:
Utolsó. Nagyon jót nevettem :)
5/6 anonim válasza:
De szerelmes vagy, csak előre tartasz valami ködös hülyeségtől, ami vagy bekövetkezik, vagy nem. Inkább élvezd, minthogy túlagyalod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!