Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfibavagyok szerelmes akit tiltanak?
Figyelt kérdés
Baromi rossz a helyzetem, beleszerettem egy elvált 2 gyermekes férfiba, de nagyon. Olyanokat érzek vele mint mással sosem. És kölcsönös vele minden.
Én 23 vagyok ő 35.
Szüleim ellenzik hogy olyannal legyek akinek család van a háta mögött és a korkülönbség miatt is. De én akarom őt. Nagyon is.
Vesszek össze szüleimmel miatta? Vagy haragudjak magamra amiért miattuk lemondanék arról amit akarok?
És majd a gyerekeit is te fogod pesztrálni, ha nála lesznek?
A pasi jól jár, de te ezzel a kapcsolattal hatalmasat fogsz szívni.
2020. szept. 18. 12:09
2/11 anonim válasza:
Szüleid "örök" Ők neveltek fel.
Párod viszont lehet több majd.
Nem érdemes egy sem hogy miatta összevessz a családdal
2020. szept. 18. 12:11
3/11 anonim válasza:
A szüleid jót akarnak. Majd meg fogod látni, hogy a gyakorlatban nem olyan idill lesz a kapcsolat, mint hiszed. Ez a férfi joggal várja majd el, hogy pesztráld a két gyerekét, akikhez neked gyakorlatilag semmi közöd. Veled közös gyereket vállalni valószínűleg soha nem fog, tehát saját családod neked így nem lesz. Összejöttök, pár évig együtt vagytok. 27-28 évesen majd rádöbbensz ezekre. Nagyon kellemetlen lesz 30 körül párt keresned, pláne, ha komoly szándékaid vannak. Jobban járnál, ha reálisan átgondolnád ezeket.
2020. szept. 18. 12:18
4/11 anonim válasza:
A szüleiddel ne vessz össze. Valahol jogos az ellenkezésük - azt szeretnéd korodbelivel gyere össze és legyen saját gyereked is ne csak pótmama szerepbe ugorj bele. Viszont a te életed, neked kell döntened benne, 23 éves vagy nem gyerek.
2020. szept. 18. 12:48
5/11 anonim válasza:
Lesz még egy pár pasid, mire megállapodsz.
Szüleid okosabban tennék, ha engednék, hogy a magad karán tanulj.
2020. szept. 18. 12:56
6/11 anonim válasza:
Még otthon laksz a szüleiddel? Vagy hogy tiltanak tőle?
2020. szept. 18. 12:56
7/11 A kérdező kommentje:
Igen még velük lakom mivel azt sem engedik hogy külön költözzek.. pedig van munkám, stabil fizetésem.. a nővéreimmel meg bátyámmal nem viselkedtek így sosem de nálam mindent elleneznek.
2020. szept. 18. 13:22
8/11 anonim válasza:
Felnőtt kérdés? akkor nem tilt senki semmit, azt teszel amit akarsz
Tini kérdés? akkor rossz topicba írtad ki, itt a felnőtt emberek felnőtt problémáiva foglalkoznak
2020. szept. 18. 13:29
9/11 anonim válasza:
Mi az hogy nem engedik hogy külön költözz? Van saját fizetésed, félretett pénzed, nem? Abból azt csinálsz amit akarsz.
2020. szept. 18. 13:36
10/11 anonim válasza:
Én a szerelmemet választanám. Nem lesz egyszerű és könnyebb lenne egy múlt nélküli férfivel, de igazából minden csak attól nehéz, ha nincs szerelem és minden könnyű, ha van. Mire mész egy olyannal, akit a szüleid neked szánnak, ha nem szereted és nem vagy mellette boldog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!