Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézik furán azt a nők, ha egy 36 éves férfi, aki sokat csalódott a nőkben (3 párja is megcsalta), saját garzonban él, átlag bért keres vidéken, és minden pénzét hobbira, elektromos cuccokra (pl Iphone 13 pro) költi és nem családra törekszik?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 22:51
21/26 anonim válasza:
Én az ilyen pasasokat hívom maradéknak, akik perifériára szorultak a társkeresésben. Egyedül halsz meg, vagy esetleg betalál valami lerobbant kis egyetemista lány akinek fizethetsz mindent némi szexért cserébe.
22/26 A kérdező kommentje:
,,Én az ilyen pasasokat hívom maradéknak"
OMG
2021. nov. 14. 12:04
23/26 anonim válasza:
Milyen ideges lett a sok kis picsa, hogy nélkülük is lehet jól élni...xD Őket ugyan nem érdekli, ááá nem, de itt nyomják már a 3. oldalon a szövegüket.
24/26 anonim válasza:
Tehát akkor olvasod a válaszokat, csak nem méltó mindenki a válaszra?
25/26 anonim válasza:
Én egyáltalán nem nézek ilyen emberekre furán... közöm nincs hozzá, ki mire költi a pénzét, kinek miért nincs párkapcsolata, lehet erre ezer oka. Meg igazából nem értem azt, hogy saját lakás mellett mit értünk az alatt, hogy nem törekszik a családra... hogy nem gürvöl azért, hogy hitelre tudjon venni egy kertes házat? 1 gyereket fel lehet nevelni egy garzonban is úgy, hogy van saját szobája / kuckója, kis átalakítással (kiv. ha ritka szar az elrendezése a lakásnak).
Az más kérdés, hogy én nem jönnék össze egy ilyen férfival, mert ha valamiből nem engedek, az a budapesti élet. Nekem fontos. De ez nem azt jelenti, hogy nem tartom normálisnak, csak nem passzolunk egymáshoz.
26/26 anonim válasza:
Önismeret, nyitottság, humorérzék, empátia, kommunikáció - tessék, néhány kulcsszó az ismerkedéshez. Ami szintén fontos: igényes külső, társas hobbik (sport, természetjárás, utazás, mozi stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!