Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy diplomásként diplomás társat szeretnék találni? F
Erteket teremteni, igy van.
Attol meg, hogy diplomas valaki meg nem biztos h iroasztal mogul dirigal pl. Orvos.
En buszke vagyok a nyelvtudasomra is. Lehet nyugodtan megmutatni, aki leszolja ezt.
Ja, es tisztelem a jo szakmunkast, szakembert. Nagy szukseg van rajuk. Fontosak.
"Felkelni, 3 műszakozni, adót fizetni, igaz magyarnak lenni, na az az igazi munka!"
XDDDDDDDDDDDDDDDD Jólvan Horthy Miki, egy jó kis Kárpátiát nem szoktál berakni a 3 műszak alá???
Kövezzetek meg, de egy valamire való ember tanul és nem csak biodíszlet, amit le lehet rombolni meg meg lehet csodálni.
Nem, valóban, nem csak egyetemen lehet tanulni, mindenkit, akinek van valamilyen képzettsége, eladható tudása, egyformán becsülök.
De akinek belefér a lehetőségeibe és a képességeibe, az igenis menjen egyetemre és gyarapítsa azt a csekély értelmiséget. Minden országban, ahol jól megy a szekér, sok a diplomás. Soha nem lesz ciki tanulni, főleg nem sokat tanulni.
Szerintem állampolgári kötelessége mindenkinek, hogy megtegyen minden tőle telhetőt azért, hogy előrelendítse a saját országának társadalmát. Ha valakinek ez egy szakma, akkor az, ha diploma, akkor abszolút az. Szorgos hangyákra van szükségünk, nem felmosórongyokra, mantrázzon bármit is az aktuális selejt, aki az ország élén van. Mi magunkért cselekszünk és egymásért, ezt legalább nem lehet kilopni alólunk.
Ha az a csekély magyar értelmiség az ország jólétét akarná, már Eu-s
szinten élnénk!
És nem az idióta politikusokra értettem!
"Diplomaskent teljesen mas szemletet kaptam vagy van. Ezt csak az tudja akinek van. Nem lenezve akinek nincs, de az erdeklodesi korunk sem egyezik pont emiatt."
Egyetertek, szinten közg. nö
Szerintem realisak az "elvarasaid".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!