Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.
Enes Yilmazer
A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:
https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc
Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.
Hát én nem ertem, mi nagy szám. Tele van Budapest ilyen arab forma ferfiakkal, tele.
Egy kávézó mellett sétáltam el délelőtti órákban, tele volt ilyen ferfiakkal. Szerintem ők itt éltek.
Aki ilyet nem talál, az semmilyet.
Ez egy buta ember, aki hadarva végigrohan egy előre betanult szövegen. Ezt, meg a török arcberendezését, bőrszínét félrerakva egészségesnek tűnik és ad a megjelenésére. Ez utóbbi a magyar férfiak 90%-ra nem igaz. Nálunk az a jellemző, hogy 30 éves korunkra már elérjük a zsírdisznó / tehén (lány zsírdisznó) megjelenést.
Az eredeti kérdésre is válaszolva: nincsenek irrealisztikusan magas elvárásaid, ha ez számít jó pasinak nálad. A kérdés inkább az, hogy te hogyan nézel ki kedves kérdező? Ha te is karban vagy tartva, fitt és egészséges vagy, akkor találsz ilyesmit bárhol a világon, ráadásul 5 perc alatt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!