Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.

Figyelt kérdés

Enes Yilmazer

A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:

https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc

Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.

2022. szept. 2. 08:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak helyezd át a fószert a luxusmedencés házból a gyártósor mellé munkásruhában. Jaaaah... ugye?
2022. szept. 3. 05:57
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van egy sármja a fotók alapján, elhiszem, hogy van, akinek tetszik, nem mindenkinek a szabályos, szép férfiak tetszenek. Menj be bármelyik gyrososhoz és tádáám, pont ilyet találhatsz.
2022. szept. 18. 07:29
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Ahól sok a roma ott van pár ilyen.
2022. nov. 7. 12:41
 44/46 anonim ***** válasza:
Koszos arab, vagy török, a neve alapján…
2022. nov. 8. 00:04
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem ertem, mi nagy szám. Tele van Budapest ilyen arab forma ferfiakkal, tele.

Egy kávézó mellett sétáltam el délelőtti órákban, tele volt ilyen ferfiakkal. Szerintem ők itt éltek.

Aki ilyet nem talál, az semmilyet.

2022. nov. 8. 02:21
 46/46 anonim ***** válasza:
69%

Ez egy buta ember, aki hadarva végigrohan egy előre betanult szövegen. Ezt, meg a török arcberendezését, bőrszínét félrerakva egészségesnek tűnik és ad a megjelenésére. Ez utóbbi a magyar férfiak 90%-ra nem igaz. Nálunk az a jellemző, hogy 30 éves korunkra már elérjük a zsírdisznó / tehén (lány zsírdisznó) megjelenést.

Az eredeti kérdésre is válaszolva: nincsenek irrealisztikusan magas elvárásaid, ha ez számít jó pasinak nálad. A kérdés inkább az, hogy te hogyan nézel ki kedves kérdező? Ha te is karban vagy tartva, fitt és egészséges vagy, akkor találsz ilyesmit bárhol a világon, ráadásul 5 perc alatt.

25/F

2022. nov. 8. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!