Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.

Figyelt kérdés

Enes Yilmazer

A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:

https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc

Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.

2022. szept. 2. 08:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
77%

#19 remegne a halál lába ettől :D Néhol úgy-ahogy megüti az átlagosat, ha jól sikerült a fotó és túlórázott rajta a képszerkesztő, de amúgy baromi randa. Olyan nyomi szája és fejszerkezete van.

[link]

2022. szept. 2. 09:54
 22/46 anonim ***** válasza:
27%

Az en ferjem hasonlo. Csak sokkal helyesebb.

Fekete haj, fekete szemek, barnas bor es a fogai mint a "colgate reklam".

Hozza teszem,hogy ot lehet latni a deakhoz kozel, tehat lehet a kerdezo mar ot is latta.

Tonusaiban hasonlo ferfiakkal van tele az egesz oktober 6.-a utca es sokan single-k, siman lenne ra eselyed ,hogy valakit megismerj.

2022. szept. 2. 10:17
 23/46 anonim ***** válasza:
47%

Gratulálok, szép cigány ember lehet.

2022. szept. 2. 10:30
 24/46 anonim ***** válasza:
92%
#22: El akarod adni, vagy mi ez a teleshopos jellegű reklámszöveg? :D
2022. szept. 2. 10:32
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

Hímringyóként futtatja.

2022. szept. 2. 10:37
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de ez a csávó nem magyar ember tipus. Csodalkozom hogy senki nem irta. Akkor már olaszos, spanyol görög. De inkább indiai, arab. És Pest tele van, csak igem ők turisták vagy ha nem és dolgoznak akkor arabok. Volt munkahelyemen volt egy arab éttermes kotődés ezer számra jöttek ehhez foghato fickok
2022. szept. 2. 10:40
 27/46 anonim ***** válasza:
26%

Igen, latszik hogy annyira beszukult latokoru vagy,hogy a barna szo hallatan csak a ciganyok jutnak az eszedbe. Kezdjuk ott,hogy ha nem tunt meg fel, magyarok kozott ss rengeteg ember feher mint a ho es rengetegnek sokkal sotetebb a bore es nem ciganyok. Ahogy az en ferjem sem cigany, hanem kulfoldi.

Az pedig,hogy hozza szoltam valamihez, es leirtam hogy a ferjem hasonlo tonusu, milyen is lehetne azsiai ferfikent?!

Ezen kivul arrol irtam,hogy millio hasonlo tonusu es felepitesu ferfi dolgozik abban az utcaban, honnan tudom?! Mi is arra dolgoztunk eddig es eleve olyan korben mozgunk ahol az a szokatlan,ha vilagosabb tonusu vagy. Valamint, igen, akar a ferjemet is lathatta a kerdezo.

Ez nem teleshop reklam, ciganyokrol sincsen szo. Sokkal inkabb arrol,hogy ezek a ferfiak, koztuk az en ferjem is jol szitualt, elegansan oltozik akkor ia ha csak az utcara lep ki, pedans es tisztaban van azzal,hogy kell ferfinek lenni.

Nem, nem csal meg a helyes ferfi,mint itt irtak. Ha valaki megcsal, az nem azert tortenik mert helyes,hanem mert annyit is ert az a kapcsolat. Ezek a ferfiak sokkal inkabb azok a tipusok,akikkel lehet tervezni es nem csak szorakozgatni. Olyan is van, de jol kell tudni valasztani. Barkirol is legyen szo, barmilyen naciorol.

2022. szept. 2. 10:43
 28/46 anonim ***** válasza:
89%
Nem ez a fazon rabolt el valakit a Liam Neeson-től?
2022. szept. 2. 10:45
 29/46 A kérdező kommentje:

Azért tettem be a videót, mert a képeken nem jön át a sármja.

Mutathatna be csepeli garzonokat is, az teljesen mindegy. Azokat is gondolom ilyen sármmal adná elő.

Szerintem álom pasi pl. David Beckham, George Clooney. Na, ők valóban kortalan álom pasik. Ő szerintem egy jóképű fazon, akit valamiért itthon nem látni, "kapni". :)

2022. szept. 2. 10:46
 30/46 anonim ***** válasza:
29%
Mert azok házasok drága 😂
2022. szept. 2. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!