Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.

Figyelt kérdés

Enes Yilmazer

A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:

https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc

Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.

2022. szept. 2. 08:20
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Neked elérhetetlen.
2022. szept. 2. 08:22
 2/46 A kérdező kommentje:

Kihagytam a sportosan elegáns megjelenést, öltözködést.

(Szerintem ő a videókon túl, a mindennapokban is így öltözködik, elegáns nadrág, szép cipő, fehér ing.)

2022. szept. 2. 08:24
 3/46 anonim ***** válasza:
93%

Kisfiús arc?

Valami törpbányában élsz, hogy ott ilyenek a gyerekek?

2022. szept. 2. 08:30
 4/46 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ te milyen vagy kérdező.
2022. szept. 2. 08:32
 5/46 anonim ***** válasza:
88%
Inkább budapesten keresd és nem biztos, hogy magyar lesz az illető. 😅
2022. szept. 2. 08:37
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy roppant irritáló ügyfelemre emlékeztet, kár volt megnyitnom, most eszembe jutott... Kicsit olyan levantei, de Budapesten kb. minden 5-ik férfi így néz ki. Tök átlagos, A4-es magyar.
2022. szept. 2. 08:48
 7/46 anonim ***** válasza:
44%

Már más, hasonló kérdésre egyszer megírtam, hogy az a nő, aki ilyen álompasikról álmodozik, kétféleképp járhat:

1. Nem sikerül neki ilyet találni és "megfogni". (Ez a valószínűbb.)

2. Lesz ilyen társa, ámde onnantól folyamatosan retteghet, hogy mikor fogja egy másik nő elkaparintani tőle. Az ilyen pasikra hajt ugyanis a nők 90%-a. S a nők nagy része nem szívbajos ám, ha ilyen férfi a közelébe kerül: nem fogja érdekelni, hogy egy akár egy többgyermekes családot robbant szét. Kihasználja az alkalmat és mindent bevet. Az ilyen férfiak még 45 évesen is annyira vonzók, hogy a fiatal nők hemzsegnek körülöttük. Hiába jársz kozmetikushoz, 45 évesen már biztosan nem leszel annyira vonzó, mint egy csinos, pasivadász 25 éves nő, aki a férjedre hajt. Az ilyenekkel nem tudsz majd versengeni, s elég egy gyenge pillanat, és a férjednek eltekerik a fejét. S egyszer csak azon kapod magad, hogy elvált nő lettél, középkorúan, két iskolás korú gyerekkel.

2022. szept. 2. 08:49
 8/46 A kérdező kommentje:

Budapesten élek. Nem szoktam látni ilyen tipusú sármos férfit, gyakorlatilag soha nem láttam.

Talán kivéve a Deák téren 1-2 alkalommal, aki valószínűleg turista lehetett.

Szomorú :(

2022. szept. 2. 08:49
 9/46 anonim ***** válasza:
88%

Akkor irány India.

Széles választék, kedvező ár.

2022. szept. 2. 08:52
 10/46 A kérdező kommentje:

Álom pasi lenne?

Nem értem miért lenne álom pasi.

Tulajdonképpen a testalkata, és az öltözködése, ami a leginkább adja a kisugárzását. A sötét bőr, és haj nélkül is ilyen lenne.

Egy ilyen forma testet és öltözködést miért nem tudtok, férfiak, kivitelezni?

2022. szept. 2. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!