Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.
Enes Yilmazer
A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:
https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc
Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.
A barátnőjét bemutatta egy nyaralásos videóban, amikor egy jachtra hívták meg.
Azt gondoltam volna egy szilikonos szőke csontsovány insta lady, de nem. Ebből is látszik milyen intelligens férfi.
Utánanéztem, ez a fickó egy iszlám vallású török-amerikai üzletember. Nincs felesége csak barátnője akit hasonló vallásból választott valószínűleg.
Szóval irány Törökország kérdező 😃
Kezdem én is azt hinni hogy pasi troll vagy. Nem az első ilyen kérdés hogy nőnek kiadva magatokat valami bűnronda, őstulok fejűt toltok mint álomférfit. Ez nem az. És nem a színei vagy a származása miatt.
Ami még megütötte a szemem: kifiús arc. Mi van? :D Ezzel a karvalyorral, pengeszájjal?
Az meg nagy butaságra vall hogy ezt a típust keresed magyar változatban. Semmi rasszizmus, csak a tények, vannak ilyen magyar állampolgárok (vagy csak Mo-n élők), nyilván, de ők romák vagy közel-keleti származásúak, arab vegyesházasságból születettek, vagy bevándorlók. Még a kunok sem ennyire sötétek. Szóval ezt a színvilágot ne kérd számon a magyar férfiakon.
Én múltkor egy ilyen forma pasinak adtam el a belvárosi örökölt lakásomat.
Nekem még csak szimpi sem volt, nem is tetszett. Szerintem vannak ilyen fazonok Pesten simán.
Betámadtak a kisebbségi komplexusos férfiak.
Nem agonizál itt senki rajta.
Fentebb írtam: nem a bőr/hajszíne a lényeg, maga a lazasága, ahogy beszél, a hanglejtés, értelmesnek tűnik, és jó stílusa van. Nincs rajta felesleg, és kisfiús arca van. Hogy ez utóbbi mit jelent? Szerintem ezt rajtad kívül mind tudjuk. Akinek aranyos, cuki mosolyú arca van.
#38 szerintem nők vagyunk 1-2 kivétellel.
Ez a pasi bűnronda. És nem cuki, nem kisfiús. Kisfiúsak a normális orrú, szép arcú férfiak. Mint a "vénségükre" még mindig csibészes mosolyú Brad Pitt és G. Clooney, vagy a kis pufók Leo, de nem ez a karvalyorrú csúfság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!