Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.

Figyelt kérdés

Enes Yilmazer

A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:

https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc

Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.

2022. szept. 2. 08:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
88%
Beckham sem álompasi. Már Clooney se.
2022. szept. 2. 10:51
 32/46 A kérdező kommentje:

A barátnőjét bemutatta egy nyaralásos videóban, amikor egy jachtra hívták meg.

Azt gondoltam volna egy szilikonos szőke csontsovány insta lady, de nem. Ebből is látszik milyen intelligens férfi.

2022. szept. 2. 10:51
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Utánanéztem, ez a fickó egy iszlám vallású török-amerikai üzletember. Nincs felesége csak barátnője akit hasonló vallásból választott valószínűleg.

Szóval irány Törökország kérdező 😃

2022. szept. 2. 11:00
 34/46 anonim ***** válasza:
92%

Kezdem én is azt hinni hogy pasi troll vagy. Nem az első ilyen kérdés hogy nőnek kiadva magatokat valami bűnronda, őstulok fejűt toltok mint álomférfit. Ez nem az. És nem a színei vagy a származása miatt.

Ami még megütötte a szemem: kifiús arc. Mi van? :D Ezzel a karvalyorral, pengeszájjal?

Az meg nagy butaságra vall hogy ezt a típust keresed magyar változatban. Semmi rasszizmus, csak a tények, vannak ilyen magyar állampolgárok (vagy csak Mo-n élők), nyilván, de ők romák vagy közel-keleti származásúak, arab vegyesházasságból születettek, vagy bevándorlók. Még a kunok sem ennyire sötétek. Szóval ezt a színvilágot ne kérd számon a magyar férfiakon.

2022. szept. 2. 11:02
 35/46 anonim ***** válasza:
88%
Elvakitotta a kérdező szemét a sok luxuus ami elé berakták a pasit es6egybol szépnek látta. Amúgy van aki erre vevo, nem hiszem h troll. Csak gáz h a videokra csorgatja a nyálát, és egy elképzelt pasit kerget, aki lehet h a való életben egy nehéz természet megnyero modorral.
2022. szept. 2. 11:05
 36/46 anonim ***** válasza:

Én múltkor egy ilyen forma pasinak adtam el a belvárosi örökölt lakásomat.

Nekem még csak szimpi sem volt, nem is tetszett. Szerintem vannak ilyen fazonok Pesten simán.

2022. szept. 2. 12:34
 37/46 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező most tényleg ezen az öltözeten agonizálsz ? Főleg úgy hogy Budapesten élsz? Az irodában ahol dolgozok minden második férfi így néz ki.
2022. szept. 2. 15:39
 38/46 A kérdező kommentje:

Betámadtak a kisebbségi komplexusos férfiak.

Nem agonizál itt senki rajta.

Fentebb írtam: nem a bőr/hajszíne a lényeg, maga a lazasága, ahogy beszél, a hanglejtés, értelmesnek tűnik, és jó stílusa van. Nincs rajta felesleg, és kisfiús arca van. Hogy ez utóbbi mit jelent? Szerintem ezt rajtad kívül mind tudjuk. Akinek aranyos, cuki mosolyú arca van.

2022. szept. 2. 18:15
 39/46 anonim ***** válasza:
69%

#38 szerintem nők vagyunk 1-2 kivétellel.

Ez a pasi bűnronda. És nem cuki, nem kisfiús. Kisfiúsak a normális orrú, szép arcú férfiak. Mint a "vénségükre" még mindig csibészes mosolyú Brad Pitt és G. Clooney, vagy a kis pufók Leo, de nem ez a karvalyorrú csúfság.

2022. szept. 2. 18:31
 40/46 anonim ***** válasza:
74%
Ez a török tulok már tízenéve él az USÁ-ban, de még mindig nem tud beszélni. Igazi álom az ilyen, mondhatom 🤦‍♂️
2022. szept. 3. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!