Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kinézetű férfi irreális álom? Itt Magyarországon.
Enes Yilmazer
A videóiban jól lejön a kinézete, a kisugárzása:
https://www.youtube.com/watch?v=fP4dfA077fc
Sötétbarna haj, barna bőr, izmos, de nem kigyúrt, nem is vézna, kedves, értelmes hang, kisfiús arc.
Azért nem "vitelezik ki", mert senkit sem érdekelnek egy incel troll képzelgései.
Hát ez egy primitív igazi dumagyuri ügynök, semmi több.
A harmadik napon már unnád a marhaságait. Betanult mozdulatok, betanult hanghordozás, betanult szöveg. Rémes.
(Láttad te már hogyan képezik ki ezeket a figurákat. Százszor elmondatják egymás előtt a bugyuta szövegeiket, egymás "javítgatják" ... A buta, unatkozó háziasszonyok kedvencei ezek.)
Elég sok ilyen él Magyarországon, egyre több a luxus negyed, sok sok városban telepednek le milliárdosok.
szerintem egyre több ilyen van, az én városom kicsi de kb. 3 új telep van ahol csak gazdagok építkeznek, csak ők már mind foglaltak.
Ha pedig nem foglaltak, akkor ők fognak nőt választani, nem a nő őket.
Szóval nem te fogsz egy ilyet kifogni hanem ő keres magának egyet.
Erre csak a "háziasszony" típus vagy az otthonról éppen kiszabadult tinilány ugrik.
Me próbálj meg ekkora idióta lenni.
A videón is láttam hogy nem szép pasi, de meggugliztam. Hát nagyon messze van az álompasitól. Semmi vonzót nem látok benne.
Ha már török, akkor legyen Can Yaman és Kerem Bürsin, na ők már igazán nyamik 🤭
Szerintem a "sármjához" főleg az adhat hozzá, hogy luxuslakásokat mutogat.
Tök átlagos fazon, az öltözködése is semmi extra. Egyenszakáll - ma már szinte "kötelező kellék" minden férfin. Rengeteg ilyet ismerek.
Gondolom anyukád és a feleséged tapasztalataiból vonod le ezeket a következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!