Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik már csak gyereket és normális családot akarnak, és nem érdekli őket a konfetti?

Figyelt kérdés

Tehát, akik nem a tökéletes lovagra várnak, aki majd boldoggá teszi őket, (mert magukat képtelenek) nem a tökéletes esküvőre várnak, a konfettire, a társadalmi státuszra, hanem a valóság talaján járnak, szimplán csak beérik azzal, ha van mellettük egy korrekt fél, aki megbízható, és lehet egy családjuk, gyerekekkel.

Nem társkeresési szempontból kérdezem, én most még nem akarok családot, de lehet hogy eljön majd az idő, 40 éves korom környékén. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy ha esetleg eljön majd ez az idő, találok e olyan 30-35 év körüli nőt, aki tényleg csak egy békés családra vágyik, semmi másra. Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver. Gyereket is max azért vállalnak, hogy legyen mit posztolgatni az esküvői fotók után is. Aztán pár év múlva kiégnek még a gyerektől is, egymást kezdik ezért okolni, majd elválnak.

Én úgy vagyok vele, hogy családalapítás csak és kizárólag a gyerek miatt történjen. Hogy két ember létrehozzon a saját genetikájukat felhasználva egy kis élő csodát, akit, amíg tudnak, végigkísérik az életén. Ennyi a motiváció. Már az is önzőség, ha valaki azért vállal gyereket, hogy legyen, aki büszkévé teszi. Nem azt mondom, hogy az ember családalapításnál mondjon le saját magáról, és a saját vágyairól, csak tegye ezeket afféle másodlagos helyre. Nők ne álmodozzanak irreális dolgokról, ne dühöngjenek azért ha nem boldogok, hanem igenis tegyenek érte, hogy azok legyenek. Férfiak ne kacsintgassanak fiatalabb nők után, és pláne ne legyenek korhely alkoholisták, mert megunják pár év vagy évtized után ezt az egész családosdit.

Én jelenleg még nem vagyok azon a mentális szinten, hogy a saját kényelmemet mások elé helyezzem, ezért kell várnom még jó pár évet, hogy megunjam magam úgymond. De ha ez az idő eljön, vajon találok ilyen gondolkodású nőt, akivel lehet egy békés családunk?

2022. aug. 29. 19:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Te vagy a főnököm tán? :D vagy honnan tudod, milyen anyagi háttérrel rendelkezem? :D imádom ezeket a vak fejtegetéseket
2022. aug. 29. 21:58
 32/52 A kérdező kommentje:
30-as, kérlek, sürgősen változtass a mentalitásodon. Egy anya senkit nem helyezhet szeretetben a gyereke elé. Evolúciósan sem, civilizációban sem. Ezek ősi törvények.
2022. aug. 29. 22:01
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod továbbörökíteni a lusta génjeidet?
2022. aug. 29. 22:03
 34/52 A kérdező kommentje:
Nah, látom már csak trollkodásra tellik... :)
2022. aug. 29. 22:05
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a leírásod alapján még nem sokat törted magad ebben az életben és rendesen frusztrál az, aki igen.

Érdekes mindenesetre

2022. aug. 29. 22:08
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, nekem nem kell gyerek. Nekem minden eszembe jut a gyereknevelésről, csak az endorfinbomba nem
2022. aug. 29. 22:11
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

"Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver."

- Ebből gondolom, hogy nem tudtad megteremteni!

2022. aug. 29. 22:16
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg te ne akard megmagyarázni, hogy egy nő kit hova helyezhet szeretetben, meg bárhogy. Nem tudom hallottál e már olyanról, hogy valaki kidobta/megölte stb a gyerekét? Akkor mégis milyen ősi törvényekről magyarázol?

,, Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver" de hiszen te is azt magyarázod litániákon keresztül, hogy most így buli az életed, meg úgy buli, most még van endorfin, de aztán megunod, és kell a gyerek, hogy szórakoztasson, meg legyen endorfin. A boldogságod a lényeg, illetve hogy önző vagy. Mégis különlegesebbnek érzed magad másoknál. Pedig pontosan ugyanolyan vagy mint bárki más, illetve pontosan olyan vagy, mint akikről írtál, mint akiket megvetsz

2022. aug. 29. 22:18
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, te annak a nőtípusnak vagy a férfi verziója, aki a valagát vakarja egész húszas éveiben és mindenkivel megdugatja magát, aztán teljesen kiégve, 0 eredménnyel és ezer defekttel bekopogtat ahhoz, aki következetesen tervezte az életét és akit korábban épp ezért visszautasított, hogy na most már készen áll családosat játszani.

Macika, ez nem így megy.

2022. aug. 29. 22:21
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan arra vársz, hogy valaki szerelem, de minimum romantikus vonzalom nélkül szexeljen és éljen veled csak a gyerek miatt? :D

Fú, azért belegondolok, hogy egy olyan férfival kellene szexelnem, akihez nem vonzódom.... Biztos nem menne. Inkább vállalnék egyedül gyereket.

Ahogy itt írta valaki, a házasságot összetartó szeretethez először szerelem kell, tudom, mert én is benne vagyok 10+ éve, nyilván nincs már pillangó a gyomromban, de ez több, mint bármiféle barátság.

"Ha meg szerinted nem boldogság egy nő részéről egy korrekt, normális társ, aki nem csalja meg, anyagilag mindenben támogatja és maximálisan kiveszi a részét a gyereknevelésből, csodának éli meg minden percét a gyerek létezésének, akkor bele se merek gondolni, milyen a valódi értékrended."

Ne haragudj, de ez, hogy nem csalod meg a párod és kiveszed a részed a gyereknevelésben, alap, nem valami extra, amit nyújtani tudsz a nőknek. Az értrlmesebbje ilyennek vállal gyereket, vagy legalábbis így indul neki.

Amúgy, a nők 99%-a nem 40 éves pasitól akar gyereket, bocsi, max. így alakul.

2022. aug. 29. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!