Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik már csak gyereket és normális családot akarnak, és nem érdekli őket a konfetti?

Figyelt kérdés

Tehát, akik nem a tökéletes lovagra várnak, aki majd boldoggá teszi őket, (mert magukat képtelenek) nem a tökéletes esküvőre várnak, a konfettire, a társadalmi státuszra, hanem a valóság talaján járnak, szimplán csak beérik azzal, ha van mellettük egy korrekt fél, aki megbízható, és lehet egy családjuk, gyerekekkel.

Nem társkeresési szempontból kérdezem, én most még nem akarok családot, de lehet hogy eljön majd az idő, 40 éves korom környékén. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy ha esetleg eljön majd ez az idő, találok e olyan 30-35 év körüli nőt, aki tényleg csak egy békés családra vágyik, semmi másra. Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver. Gyereket is max azért vállalnak, hogy legyen mit posztolgatni az esküvői fotók után is. Aztán pár év múlva kiégnek még a gyerektől is, egymást kezdik ezért okolni, majd elválnak.

Én úgy vagyok vele, hogy családalapítás csak és kizárólag a gyerek miatt történjen. Hogy két ember létrehozzon a saját genetikájukat felhasználva egy kis élő csodát, akit, amíg tudnak, végigkísérik az életén. Ennyi a motiváció. Már az is önzőség, ha valaki azért vállal gyereket, hogy legyen, aki büszkévé teszi. Nem azt mondom, hogy az ember családalapításnál mondjon le saját magáról, és a saját vágyairól, csak tegye ezeket afféle másodlagos helyre. Nők ne álmodozzanak irreális dolgokról, ne dühöngjenek azért ha nem boldogok, hanem igenis tegyenek érte, hogy azok legyenek. Férfiak ne kacsintgassanak fiatalabb nők után, és pláne ne legyenek korhely alkoholisták, mert megunják pár év vagy évtized után ezt az egész családosdit.

Én jelenleg még nem vagyok azon a mentális szinten, hogy a saját kényelmemet mások elé helyezzem, ezért kell várnom még jó pár évet, hogy megunjam magam úgymond. De ha ez az idő eljön, vajon találok ilyen gondolkodású nőt, akivel lehet egy békés családunk?

2022. aug. 29. 19:38
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
#7! Azért ennyire nem. Nincs olyan, hogy spermában, ahová egyedülállóként besétálsz és kijössz megtermékenyítve. Pláne Magyarországon. De valóban, nekem nőként nincs motivációm, hogy azért, mert gyereket akarok, kínlódjak egy pasival. Szerintem olyan nőknél lehet esélyed, aki szeretne egy ATM-et is a gyerekhez, de a hűsége azzal még mindig nem lesz automatikus. Szóval, amit te szeretnél, arra nem sok esélyt látok.
2022. aug. 29. 20:06
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
#8, én arról írtam, hogy NEKEM ez nem kellene. Nem maradnék együtt olyanokkal sem, akiket felsoroltál, de nem választanék helyette egy "egyszerű"-t sem, akkor már sokkal jobb egyedül inkább.
2022. aug. 29. 20:06
 13/52 anonim ***** válasza:
90%

Akkor lényeg röviden!

A kérdező úgy nézz ki mint egy jóllakott napközis! Mivel nem tud vagy nem akar változtatni a külsején, ezért a jelen elvárásoknak nem tud a nőknek megfelelni! Ezért bedobnà majd a gyerek csinálja /család kártyàt - hátha lesz úgy egy gyerekre kiéhezett nő aki bele ugrik ebbe. És a kérdezőt elfogadja átlag alatti külsejével és anyagi helyzetével.

Pff kérdező erre nagyon kevés az esélyed .

2022. aug. 29. 20:23
 14/52 A kérdező kommentje:
10-es, unalmas vagy sem, én legalább korrekt és őszinte vagyok. Velem azt veszi le a polcról az ember, ami oda van írva. Persze, lehet kísérletezni. A szerelem biológiailan 2 évig tart, extrémebb esetben 3 évig. Aki arra alapoz, abból óriási válság lesz idővel, mert a rózsaszín köd feloszlik, és akkor derül fény, milyen is együtt élni olyasvalakivel, akit nem is szerersz. De ha valakivel szimplán szimbiózisban élsz, úgy kialakulhat a szeretet is, ami családi kötelékké érhet, és jóval stabilabb lesz a szerelemnél. Csak ismerni kell az agyunkat. Meg kell különböztetni az illúziót a valóságtól. De ezt nem kell bizonygatnom. Azok a kapcsolatok, amik ma jönnek létre, 70%-ban szakítással, válással érnek véget. Mert pontosan mindenki úgy van vele, hogy többet, jobbat akar. Aztán majd ott találja magát 60 évesen, és rájön, hogy illúziókat kergetett egy életen át. Akkor meg persze lehet örökös tagadásba menekülni, mert akkor már úgysincs sok hátra. Így működik a 21. Századi civilizált ember. Tisztelet a kivételnek.
2022. aug. 29. 20:24
 15/52 A kérdező kommentje:
13-as, jajj, ez jó volt :) Pontosan így gondolkodik ma egy átlagos ember. Arra nem gondoltál, ha egy kövér átlogon aluli napközis lennék, akkor inkább hazudoznék névtelenül? Mert az olyanok, akikről te beszélsz, a kisebbségi komlexusukat hazudozással próbálják kompenzálni.
2022. aug. 29. 20:27
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szerelem, akkor miből alakul ki az az érzelem, ami később összetart? Én 12 éve vagyok ugyanazzal a férfival, kézizzadós szerelem már nincs, de nem is szimpla szeretet van köztünk. Egyébként 39 éves, és ne gondold, hogy egy ennyi idős férfi unja az életet, azért csinált gyereket. Sőt...
2022. aug. 29. 20:41
 17/52 A kérdező kommentje:
12-es, de egyedül sokkal nehezebb mindent megoldanod. Eleve a kereset. A gyerekre történő felügyelet. Persze, ott vannak a szülők, már akinek, de őket se lehet egy életen át igénybe venni. Bár az utóbbi időben látom ezt a tendenciát, sokat járok strandra, és rendszeres, hogy anya + nagymama vannak kint a gyerekkel. Tényleg, nem egyszer, nem kétszer, rengetegszer láttam ilyet idén. Ez már társadalmi korkép. Ezek a nők akkor úgy döntöttek, nem kell nekik az egyszerű, inkább maradnak egyedül. Kompromisszumos megoldás az is, de az is, ha valakivel együtt maradnak, mert úgy a másik fél beszáll a kajába és a rezsibe. Felfogható akár szerződésnek is. Aztán ki tudja, lehet, hogy még meg is szeretik egymást. Ez is volt már nem egy példa a világtörténelemben.
2022. aug. 29. 20:44
 18/52 A kérdező kommentje:
17-es, szó sincs arról, hogy unná! Sőt, olyankor indul el úgymond a második élet a gyerekkel együtt. Én csak azt mondom: valószínűleg nekem 40 éves koromban jön el az az idő, amikor már kimaxolom azon tevékenységeimet, amiket most még el sem tudok képzelni, hogy megunnám. Sőt, sokáig el nem tudtam képzelni, hogy bármit is képes lennék megunni, amit egyszer megszerettem. De aztán rájöttem, hogy mégis fakul a dolgok iránti érdeklődés. Olyan 15-17 év után. Legalábbis nálam. Úgyhogy idővel szükségem lesz új ingerekre, és a gyerek bizony egy új ingerkavalkád lenne. Egy olyan endorfinbánya, amire jelenleg nincs szükségem, de eljön az idő, mikor már sok, ma még aktív endorfinbánya bezár az agyamban úgymond. Aki nem értené: Az endorfintermelés feleős azért, hogy az ember boldog legyen. Minden boldogság forrása az endorfin. Tehát, én ma még akkor is érzem a kitörő endorfint, mikor elmegyek mondjuk Quadozni. De lehet, hogy 10 év múlva már nem fogom érezni ezt a hátamban futkosó hidegrázós élményt, vagy legalábbis nem azon a szinten, mint most. Előre kell tervezni a jövőt.
2022. aug. 29. 20:50
 19/52 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk abba bele sem gondoltál, hogy az anyuka a gyerekével és a saját anyjával csinál közös programot? Miből gondolod, hogy nincs apuka a képben? Vagy te úgy gondolod, hogy ezentúl össze kell nőni a másikkal? Én 6 éve vagyok együtt a párommal, és,,sajnálom " de mi még mindig szerelmesek vagyunk egymásba. Nyilván más mint az elején, de még mindig sírva válok el tőle akkor is, ha csak 1 napot töltünk külön. Ha pedig sose volt szerelem, akkor mi lenne később lecsendesült szeretet? Ennyi erővel anyámmal is élhetek, nevelhetek gyereket. Az ezerszer megbízhatóbb, mint egy random pasikával gyereket vállalni, aki elkeseredésében már bárkivel beéri. Viszont mi a garancia, hogy ő nem ver át? A két szép szeme? Akkor már inkább választom a szerelmetes 1-3 évet
2022. aug. 29. 20:54
 20/52 A kérdező kommentje:
16-os, szerelem nélkül is kialakulhat szeretet. Például a barátság. De lehet, hogy gyerekvállalás után alakulna ki a szerelem. Viszont egy afféle kötelék mindenképp létre jön, ha közösen van egy gyereketek, ami mindkettőtökre hasonlít akár fizikális, akár mentális síkon. Ez már elég indok kéne hogy legyen arra nézve, hogy ezt a közös leképződést közösen neveljétek fel. És még egyszer mondom: közben nem kell utálnotok egymást. A szimbiózis mindennek az alapja, és a legtartósabb megoldás arra, hogy ne váljatok el a gyerek születése után 5-15 évvel olyan indokkal, hogy "meguntam".
2022. aug. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!