Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik már csak gyereket és normális családot akarnak, és nem érdekli őket a konfetti?
Tehát, akik nem a tökéletes lovagra várnak, aki majd boldoggá teszi őket, (mert magukat képtelenek) nem a tökéletes esküvőre várnak, a konfettire, a társadalmi státuszra, hanem a valóság talaján járnak, szimplán csak beérik azzal, ha van mellettük egy korrekt fél, aki megbízható, és lehet egy családjuk, gyerekekkel.
Nem társkeresési szempontból kérdezem, én most még nem akarok családot, de lehet hogy eljön majd az idő, 40 éves korom környékén. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy ha esetleg eljön majd ez az idő, találok e olyan 30-35 év körüli nőt, aki tényleg csak egy békés családra vágyik, semmi másra. Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver. Gyereket is max azért vállalnak, hogy legyen mit posztolgatni az esküvői fotók után is. Aztán pár év múlva kiégnek még a gyerektől is, egymást kezdik ezért okolni, majd elválnak.
Én úgy vagyok vele, hogy családalapítás csak és kizárólag a gyerek miatt történjen. Hogy két ember létrehozzon a saját genetikájukat felhasználva egy kis élő csodát, akit, amíg tudnak, végigkísérik az életén. Ennyi a motiváció. Már az is önzőség, ha valaki azért vállal gyereket, hogy legyen, aki büszkévé teszi. Nem azt mondom, hogy az ember családalapításnál mondjon le saját magáról, és a saját vágyairól, csak tegye ezeket afféle másodlagos helyre. Nők ne álmodozzanak irreális dolgokról, ne dühöngjenek azért ha nem boldogok, hanem igenis tegyenek érte, hogy azok legyenek. Férfiak ne kacsintgassanak fiatalabb nők után, és pláne ne legyenek korhely alkoholisták, mert megunják pár év vagy évtized után ezt az egész családosdit.
Én jelenleg még nem vagyok azon a mentális szinten, hogy a saját kényelmemet mások elé helyezzem, ezért kell várnom még jó pár évet, hogy megunjam magam úgymond. De ha ez az idő eljön, vajon találok ilyen gondolkodású nőt, akivel lehet egy békés családunk?
19-es, azok a családok, akiket látok, konkrétan így vannak. Apa nincs, csak anya és nagymama. Tudom, mert ismerem őket személyesen. Legalábbis a nagy részüket.
Amúgy nincs kifogásom az ellen, hogy valaki a szülőjével neveljen gyereket. Csak anyagilag az nem olyan stabil szerintem, mintha szülő mellett van még valaki.
Amúgy meg nem értem ezt az "elkeseredettség" szöveget itt már többektől. Hol írtam ilyet? Pont, hogy a boldogságot hajszolom az életben, az endorfint. És nem most kell nekem ez, hanem minimum 10 év múlva. Én csak ésszerűen gondolkozok. Szimplán arról van szó, hogy a saját boldogságomért én, SAJÁT MAGAM vagyok a felelős. Ezt kéne sok embernek megtanulnia. Mindenki a maga boldogságáért felelős, és nem a körülmények döntenek egy ember boldogságáról, hanem a körülményekhez való személyes hozzáállásunk. Ha van egy partner, akivel boldog akarok lenni, akkor tennem kell érte, nem pedig a partnert firtatni, hogy "na mennyire alkalmas arra, hogy engem boldoggá tegyen?" Ez számomra felmérhetetlen önzőség.
#17! Persze, hogy van, én is azt írtam, van, aki szeretne egy ATM-et is a gyerekhez, náluk van esélyed. Én nem olyan vagyok. Te azt gondolod, van önismereted, hát, van nekem is. Írtam, hogy nem vagyok már fiatal. Pontosan tudom, hogy én nem vagyok az a típus, aki "majd megszereti." Nem szeretem meg, idegesítene. Életem nagyon részében egyedül éltem, mert szeretek egyedül lenni, és utálnék olyannal, akit nem szeretek. Volt ilyen fiatal koromban pár hónapig. Szerintem azóta se hevertem ki😂 Azt hittem szerelem, gyors összeköltözés, és a rémálom. Emlékszem, mindig a lehető leghosszabb úton mentem haza, hátha bealszik, pedig nagyon fáradt voltam. Nem ütött, nem csinált semmit, csak zavart, hogy van. Nem akartam vele beszélgetni, nem akartam vele tévézni, szexelni meg pláne nem, mert nem érdekelt. Nem azért szülök gyereket, hogy a városban lófráljak, hogy elkerüljem az apját, hanem azért, hogy vele legyek. Barátnőm is válás előtt néha órákat ült a kocsiban, mert nem akarta látni a férjét. Na, most ez nekem rohadtul nem ér annyit, hogy legyen kivel feleznem a rezsit. Ráadásul mi van, ha közben beleszerettek valakibe? Persze, majd hűséges leszek valakihez, aki sose érdekelt, és lemondok a boldogságomról. Biztos nem.
Ja, bocs, nem nekem írtad, de magamra vettem😂
21-es, akkor neked miért kéne gyerek? Mi a valódi motiváció, ha nem a boldogság hajszolása?
Minden ember a boldogságot hajszolja. Menekülünk a sötétség elől a fény felé, ez belénk van kódolva, ösztönös reakció. Ezért várom, hogy kicsit megváltozzak, mert jelenleg még elég önző vagyok. Viszont. Nem tudom, neked van e gyereked, vagy tervezel, de téged mi motiválna rá, ha nem a boldogságod keresése?
Szerintem nagyon rosszul fogalmaztál.. bicskanyitogató az egész szöveg… röviden te csak alkut akarsz kötni valakivel.. akihez semmi nem köt össze a gyereken kívül. A gyerek soha nem volt, és nem is lesz garancia semmire. Kár erre alapozni egy kapcsolatot.
Amúgy meg minden nővel egészen gyerekkorától úgy bánnak mint egy hercegnővel, és ez így is van rendjén. Szerintem nem fogsz találni olyan nőt aki ebbe így belemegy.. mert ebben nincs semmi boldogság a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!