Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik már csak gyereket és normális családot akarnak, és nem érdekli őket a konfetti?

Figyelt kérdés

Tehát, akik nem a tökéletes lovagra várnak, aki majd boldoggá teszi őket, (mert magukat képtelenek) nem a tökéletes esküvőre várnak, a konfettire, a társadalmi státuszra, hanem a valóság talaján járnak, szimplán csak beérik azzal, ha van mellettük egy korrekt fél, aki megbízható, és lehet egy családjuk, gyerekekkel.

Nem társkeresési szempontból kérdezem, én most még nem akarok családot, de lehet hogy eljön majd az idő, 40 éves korom környékén. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy ha esetleg eljön majd ez az idő, találok e olyan 30-35 év körüli nőt, aki tényleg csak egy békés családra vágyik, semmi másra. Mert azt vettem észre, hogy manapság mindkét félnek minden kell. Fényűzés, szórakozás, társadalmi státusz, pénz, paripa, fegyver. Gyereket is max azért vállalnak, hogy legyen mit posztolgatni az esküvői fotók után is. Aztán pár év múlva kiégnek még a gyerektől is, egymást kezdik ezért okolni, majd elválnak.

Én úgy vagyok vele, hogy családalapítás csak és kizárólag a gyerek miatt történjen. Hogy két ember létrehozzon a saját genetikájukat felhasználva egy kis élő csodát, akit, amíg tudnak, végigkísérik az életén. Ennyi a motiváció. Már az is önzőség, ha valaki azért vállal gyereket, hogy legyen, aki büszkévé teszi. Nem azt mondom, hogy az ember családalapításnál mondjon le saját magáról, és a saját vágyairól, csak tegye ezeket afféle másodlagos helyre. Nők ne álmodozzanak irreális dolgokról, ne dühöngjenek azért ha nem boldogok, hanem igenis tegyenek érte, hogy azok legyenek. Férfiak ne kacsintgassanak fiatalabb nők után, és pláne ne legyenek korhely alkoholisták, mert megunják pár év vagy évtized után ezt az egész családosdit.

Én jelenleg még nem vagyok azon a mentális szinten, hogy a saját kényelmemet mások elé helyezzem, ezért kell várnom még jó pár évet, hogy megunjam magam úgymond. De ha ez az idő eljön, vajon találok ilyen gondolkodású nőt, akivel lehet egy békés családunk?

2022. aug. 29. 19:38
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
* utolsó bekezdésnél "saját kényelmemet mások MŐGÉ helyezzem"-et akartam írni, elnézést
2022. aug. 29. 19:44
 2/52 anonim ***** válasza:
92%

40 évesen? Addigra megházasodnak és családot alapítanak azok a nők, akik erre vágynak, de legalábbis találnak maguk mellé hozzájuk illő férfit.

A család témát teljesen rosszul fogod fel, akkor csinálj gyereket, ha nem úgy gondolsz a családra, mint valamire, ami már elronthatja az életedet, ha megunod a csajozást meg a haverokat.

2022. aug. 29. 19:45
 3/52 anonim ***** válasza:
67%

Ha beéred egy egyszerű, unalmas, butácska nővel, akinek az élete a munka utáni házimunkáról és gyereknevelésről szól, semmi másról, akkor találsz ilyet.

Szerencsére sok férfi van, aki el is akar érni valamit az életben, nem csak enni és szaporodni.

2022. aug. 29. 19:48
 4/52 anonim ***** válasza:
88%
Hát, figyelj, én nem vagyok a te célcsoportod, idősebb vagyok. A helyzet az, hogy én például tökéletlen lovagot se akarok. Pont úgy indultam, mint a legtöbb ember: szerelem+gyerek, vattacukorfelhők. Nos, ez nem jött össze, de gyereket továbbra is akarok. Lesz is. Azonban mondj egy okot, miért vennék még egy púpot a hátamra egy számomra tökéletlen pasi személyében? A helyzet az, hogyha egy nő gyereket akar, lehet neki. Ha lemond arról, hogy a szerelmétől legyen, akkor az egész "pasitartás fölöslegessé válik". Ahogy ti mondjátok, azért, hogy tejet igyatok, nem vesztek tehenet. Hát, mi se. A gyerekemmel szeretnék élni, de egy idegen manusz, aki nem érdekel, nem vagyok szerelmes belé, marhára nem hiányzik a háztartásomból.
2022. aug. 29. 19:52
 5/52 anonim ***** válasza:
92%

Én biztosan nem jönnék össze valakivel, aki csak el szeretné vetni bennem a magjait, és mint ember nem érdekelném, mert eszköznek érezném magam.

Ennek ellenére el tudok képzelni olyan nőt, akinek szintén mindegy ki, csak ejtse teherbe (volt is erre példa ismerősi körben), szóval nem lehetetlen, hogy találsz majd.

2022. aug. 29. 19:53
 6/52 A kérdező kommentje:
3-as, én pontosan beérném egy ilyen nővel. 40 éves koromig ki fogom élvezni mindazt, amit egyedül csak ki lehet. Én teljesen máshogy fogom fel az életet, mint azt a mai társadalom "elvárná" úgymond. Én már régen elértem azt, amit akarok, azon az úton vagyok, amin szeretnék lenni. És már ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy rájöjjek: nem az számít, mit ért el a társadalom szemében, hanem, hogy mindezt hogyan éli meg. Mert lehet valaki cégvezető, ha közben belül olyan üres mint a tengeri sün váza. Míg már lehet egy egyszerű kétkezi munkás is, ha rájött, hogyan legyen boldog mondjuk rendszeres meditáció segítségével. Az élet sokkal de sokkal mélyebb annál, mint hogy "ki mit tesz, vagy nem tesz". Csak hozzáállás kérdése az egész. Persze van olyan, aki mindezt soha nem fogja belátni, és egy életen át kergeti az illúziókat, de szerintem az egy elpazarolt élet. A valóságot megélni kell, és egy gyerek születése, felnövése maga a valóság. Én nem kötöm másokhoz a saját boldogságomat. Ha találok egy olyan nőt, aki becsülettel szül egy gyereket, és a házimunka felét megcsinálja, és hűséges marad, nekem az tökéletes táptalaj ahhoz, hogy a saját boldogságomat megtaláljam a gyerek felnövésében.
2022. aug. 29. 19:56
 7/52 A kérdező kommentje:
4-es, hát igen, nőknek könnyű, csak elmennek a spermabankba. Férfiaknál neccesebb a dolog.
2022. aug. 29. 20:00
 8/52 A kérdező kommentje:
5-ös, rengeteg nőt vernek otthon. Vagy alkoholista a férje. Vagy megcsalják rendszeresen. Vagy elválnak. Ők nem jártak volna jobban olyasvalakivel, aki szimplán csak "egyszerű"?
2022. aug. 29. 20:02
 9/52 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, dehogy fogod fel másképp az életet, ez a felfogás teljesen tucat a mai világban. Ezért válogatnak a nők annyira.
2022. aug. 29. 20:03
 10/52 anonim ***** válasza:
90%
Atya világ, hát ez borzasztó szomorúan és unalmasan hangzik. De igen, nagyon sok nő van, akinek elég ennyi, szóval biztos lesz olyan akit találsz
2022. aug. 29. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!