Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális, hogy majd csak akkor szeretnék pasit, párkapcsolatot, amikor gyereket, és családot szeretnék?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátom, és sosem csókolóztam, még semmi nem volt tulajdonképpen. Külsőre semmi bajom, eddig minden pasit elküldtem, mert nem tetszettek. Valahogy nem érzem szükségét egy párkapcsolatnak, és úgy érzem nem férne bele az életembe, mert akkor más fontos dologtól venné el az időt. Mennyire normális ha úgy érzem, ha olyan pasi közeledik, aki nem tetszik (külső-belső egyaránt fontos) hogy vége az életemnek, ha összejönnék vele, mintha feladnám az álmaim.

23/L

2012. jún. 30. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha azért később összejössz valakivel, akit szeretsz, akkor teljesen normális. Mindenkinek így kéne. Csak mi nem bírjuk megállni.
2012. jún. 30. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a te dolgod. Még ha más véleménye nem is egyezik ezzel, furcsának találja, ha te így szeretnéd, akkor nincs vele gond.
2012. jún. 30. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok egy kicsit. Nem volt még senkim, habár szeretnék társat, de ha meg lenne, akkor úgy érezném feladnám miatta azt, amit még egyedül végig szeretnék vinni az életben mielőtt megállapodnék. 21L
2012. jún. 30. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Semennyire, tapasztalat.

Én is így gondolkoztam, de rá kellett jönnöm, mennyi mindenből maradtam ki és mennyi mindenben vagyok lemaradva. Nagyon bánom már.

De szerencsére sikerült találnom egy türelmes embert, így könnyebb azért.

Bár azért nekem csak kapcsolat nem volt, testiség igen, ha nem is sokszor.

Nem azt mondom, hogy minden jött-menttel össze kell jönni, de azért tökéletes ember nincs, később se lesz, hidd el.

2012. jún. 30. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Összejössz egy pasival, hozzámész, gyereket szülsz neki és 35 évesen jössz rá, hogy nem éltél semmit és akkor fűval-fával megcsalod a férjed...válás lesz a vége! Ezt láttam az üveggömbben!
2012. jún. 30. 19:41
 6/11 ASOT ***** válasza:
100%

ez lutri!

Tételezzük fel:

- 2 év múlva ugy döntesz most kapcsolat kell, pasi gyerek család házasság

- megismersz egy pasit, és honnan tudod, hogy vele meddig maradsz együtt? Semmi sem garantált!

van aki az első szerelmére azt mondja ó vele leszek örökre gyerek meg házasság meg happy....és utána még lesz pár kapcsolata...

Nem leszel előrébb, ha csak akkor akarsz! Stimmt? Ugyanott fogod kezdeni csak nem 23 hanem 25 vagy 30 évesen.

2012. jún. 30. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:

ASOT nak igaza van!

Ez tényleg olyan mintha azt mondanád, hogy uhh

"Nekem 26 évesen lesz egy pasim akivel nagyon foguk szeretni egymást, gyerekünk lesz házasság kert, szilvafa, homokózó ahol a gyerekek játszanak apu aki szedi a szilvát te meg főzöd a lekvárt.."

Semmi sem garantálja azt, hogy akkor pár év múlva neked az első pasid is ilyen lesz...és ezt akarja majd...

2012. jún. 30. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem normális ugyan, az én húgom is ilyen, 22 évesen, de vigyáznotok kell, mert ez tapasztalatlansághoz is vezethet, ami elég kellemetlen is lehet később.
2012. jún. 30. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez ahogy most gondolkodsz, nem jó irányba visz!

Nem akarom megváltoztatni a gondolkodásmódod, mert a te életed, úgy alakítod, ahogy neked tetszik!

Viszont annyit elmondok, hogy én is valami hasonló felfogással rendelkeztem mint te! Csak fiúban...:) Úgy voltam vele, hogy áá..ráérek még csajozni, most tanulok, bulizok (nem csajokkal, és nem is vagyok sem meleg, sem bi), építgetem a jövőm, és majd jön valaki amikor kell... De ahogy múltak az évek, koptak a barátok, egyre kevesebb volt a buli, és már csak a munka maradt (ott meg nincsenek csajok), elkezdtem kicsit bepánikolni... Amolyan kapuzárási pánik szerűség lett úrrá rajtam. Hirtelen nekiálltam őrült módon keresni egy barátnőt, de mivel 0 tapasztalatom volt a dologban, így nem igazán jártam sikerrel! És a legnagyobb gond, hogy mire rájöttem, hogy b.sszus, elszállt felettem majdnem az életem 1/4-e, és még egy nyomi kapcsolatot sem sikerült összehoznom, addigra már késő volt, és szinte csak olyan korombeli lányokba botlottam, akik már 1-2 éven belül családalapításra szánnák a fejük! Én viszont még élnék kicsit, de mivel a korombelieknél ezt már nehezen fogom megtalálni, így kénytelen vagyok 4-5, akár 8-10 évvel fiatalabb lányokat keresni... Ők viszont meg nem úgy vannak még egy kapcsolattal, ahogy én azt elképzelném...És sokan, amikor megtudják, v megérzik, hogy én még sosem voltam senkivel, hát eddig legtöbben elutasítottak...

Szóval most itt vagyok 29 évesen, és igazából élnék még kicsit mielőtt megállapodom, de mivel tapasztalatlan vagyok, és nagyon macsónak sem mondható kinézetre, nem igazán van szerencsém a lányoknál!

Persze ez nálad más lesz, de hidd el az "élni szeretnék még egy kicsit" rész nálad is elő fog jönni!

Szóval nem azt mondom, h rögtön ugorj bele már most egy kapcsolatba, de tartsd nyitva a szemed, hátha megtetszik egy srác, és esetleg lesz majd közös jövőtök is!

2012. jún. 30. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem javasolnám hogy így folytasd. Most 23 vagy tegyük fel olyan 30 éves korod körül azért szeretnél már családot. Szerinted mennyire fogják értékelni a korban hozzád illő férfiak ha úgy viselkedsz majd az ismerkedés során mint egy tapasztalatlan tinilány? És itt most nem elsősorban a szexre gondolok, hanem úgy általában a kapcsolatra. Tanulni kell az alkalmazkodást egy másik emberhez, kompromisszumokat kell kötni, neked ez egyből menni fog 30 évesen?

A másik az, hogy ha tegyük fel találsz is valakit aki így elfogad majd, mi lesz ha nem ő lesz az igazi? A biológiai órád ketyeg te meg majd kétségbeesetten keresed a férfit aki neked kell. Ez így nem túl ígéretes.

Egy kapcsolat nem jelenti azt hogy akkor innentől vége az életednek és lőttek az álmaidnak. Lehet a kettőt együtt is, tudod: az aranyközépút :)

2012. jún. 30. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!