Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális, hogy majd csak akkor szeretnék pasit, párkapcsolatot, amikor gyereket, és családot szeretnék?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátom, és sosem csókolóztam, még semmi nem volt tulajdonképpen. Külsőre semmi bajom, eddig minden pasit elküldtem, mert nem tetszettek. Valahogy nem érzem szükségét egy párkapcsolatnak, és úgy érzem nem férne bele az életembe, mert akkor más fontos dologtól venné el az időt. Mennyire normális ha úgy érzem, ha olyan pasi közeledik, aki nem tetszik (külső-belső egyaránt fontos) hogy vége az életemnek, ha összejönnék vele, mintha feladnám az álmaim.

23/L

2012. jún. 30. 19:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Igazából úgy érzem nem találkoztam még olyan férfival, akivel le tudnám élni az életem, és nem tudom miért, de én úgy érzem, úgy gondolom, hogy csak akkor érdemes belekezdeni egy párkapcsolatba, ha azt érzem ő az igazi egy életre. De valahol tényleg félek, hogy sosem jön el, az, akit valóban az igazinak érzek majd.

2012. júl. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!