Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha valaki 15 évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha valaki 15 évig nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Anyukámról van szó, ennyi ideje nevel egyedül. Nem volt senkije, pedig értelmes, csinos nő. Nem is akar senkit, nem értem, miért. Én nem akarok beleszólni, de attól félek, hogy ez nem egészséges és hogy emiatt nem tud teljes életet élni, ha én nem leszek vele, akkor egyedül marad. A környezetemben akinek elvált az anyja, az rögtön keresett párt, de anyukám abszolút nem akar. Mitől lehet ez? Ismétlem, nem beleszólni akarok, csak szimplán féltem, hogy nem jó ez így neki, én sem fogok mindig itthon élni és akkor neki nem lesz senkije, magányos lesz.
2011. dec. 3. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem, nem tudom
2011. dec. 3. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Anyósom 30 éve van egyedül. Vannak ilyenek. Talán túl nagy csalódás volt a válás, talán nem talált azután megfelelő párt. Szerintem ne erőltesd, ő tudja, hogy jó neki.
2011. dec. 3. 18:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Én sajnálom Őt, szeretném, ha jobb élete lenne, mert az egész életét miattam "szúrta el". Azt mondja, neki az elég, hogy van egy szép és okos gyereke, ennél nagyobb öröm nem kell neki. De nem tudom, hogyan tehetném könnyebbé az életét, hogy ne csak dolgozzon, meg aggódjon a problémák miatt, hanem szórakozzon is.
2011. dec. 3. 19:03
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Menjen el egy swingerklubba! Lányoknak, hölgyeknek a belépés ingyenes! Ott aztán kedvére szórakozhat! ;D
2011. dec. 3. 19:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Anyukád hány éves?
2011. dec. 3. 19:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Apu 52 éves és ő sem akar senkit,szerinte minden nő pénzéhes és nem is ezért ismerkedni:(
2011. dec. 3. 19:12
 7/16 A kérdező kommentje:
43 éves.
2011. dec. 3. 19:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Normalis, hisz mindenki mas. Nem szabad eroltetni. Mindenki maga tudja. Anyosom 35 evesen elvalt es 61 evesen kezdett el nezelodni parkapcsolat utan. Addig o koszonte szepen, egyedul jobban el volt (most is...). Valoszinuleg anyukad a rossz tapasztalata miatt akarja megkimelni magat a nehezsegektol. Igy ugy gondolja, hogy egyszerubb, problemamentesebb az elete, nem kell alkalmazkodnia mashoz, nincsenek konfliktusok. Az igy elo emberek vagy megszokjak es igazabol utana nagyon nehez nekik kapcsolatot kialakitani, mert nem akarjak feladni azt, hogy nem kell mashoz igazodni vagy ha majd elkerulsz otthonrol, akkor mashogy all hozza. Szerintem hagyd ra, hisz az o dontese. Attol, hogy valaki egyedul el, nem feltetlenul maganyos! Eroltetni senkit nem lehet ilyenre, hisz neki kell, hogy igenye legyen ra, hogy legyen parja. Ha nincs meg ez benne, csak szenvedne. Majd eljon az ideje, hogy vagyik valakire.
2011. dec. 3. 19:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Nincs ebben szerintem semmi abnormális. Valószínűleg a válás (legalábbis az írásod alapján valószínűleg válás volt) annyira megviselte, hogy nem tud már többé bízni a férfiakban. Fél a csalódástól, a fájdalomtól. Esetleg ő még mindig apukádat szereti és nem tud mást elképzelni maga mellett, vagy nem is akar. Ettől még simán élhet teljes életet.
2011. dec. 3. 19:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én szüleim 13 éve váltak el. Apukámnak azóta sincs másik kapcsolata, anyunak 3 hónapja van valakije. A csalódások miatt van szerintem. Apám mindig azt mondja, hogy nincs szüksége senkire, sokkal jobban érzi magát egyedül (szerintem ez így is van, mert katasztrofális férj volt), anyának pedig ez volt a második házassága és túl nagy volt neki a csalódás, mindig azt mondta, hogy csak idiótákat tud kifogni. Örülök neki, hogy talált magának egy rendes párt.

Szomszédunkban egy néninek 32 éve halt meg a férje, és azóta sem volt senkije. Azt mondja, hogy már senkit sem tudna úgy szeretni, a mai napig gyászol és nem tudja túltenni magát azon, hogy megözvegyült.

2011. dec. 3. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!