Történt már ilyen a családotokban? 3 évig nem beszélt velem az apám.
Nálunk sok gond volt régebben is, de a párkapcsolatnál döntöttem úgy, hogy nem hagyom magam rángatni többet. Nem fogadták el a párom, mondtam nekik, hogy nézzék jól meg, gondolják át, mondják el, mi a baj, segítünk rajta. Ők azt mondták, csak az a gond, hogy ő a párom, nem tudnak rá rosszat mondani, csupán nem tetszik nekik, válasszak mást. Figyelmezettem őket, ha továbbra is gorombák lesznek vele, engem is elveszítenek, eltűnök az életükből, mert elegem van ebből a "én többet érek, mint a többi" hozzáállásból, nem fogták fel.
Ekkor elköltöztem, és azóta nem keressük egymást. Fura, de most jobban érzem magam, a költözést követő évek sokkal szebbek és nyugodtabbak voltak nekem is, és az azóta létrejött családomnak is. Nem is terveztem, hogy változtatok a kialakult helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!